|
 |
|
[ INNE ] Potrzebuje zmodyfikować styl pod WordPress |
« Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » |
Autor |
Wiadomość
|
Adeakin |
Wysłany: Sob Maj 24, 2014 1:55 pm Temat postu: Potrzebuje zmodyfikować styl pod WordPress |
|
|
Bit

|
Witam !
Tak jak w temacie. Szukam osoby, która zmodyfikowałaby Thema pod WordPressa.
Już tłumaczę o co chodzi. Kupiłem płatny thema, który jest już przystosowany pod WordPress na mój serwis. Potrzebuje aby ktoś go lekko zmodyfikował. Wiele rzeczy da się zrobić w Panelu Admina + małe modyfikacje. Nie ma tutaj wielkiej filozofii, wiele spraw dotyczy tzw."Bzdur", które dla mnie są bardzo istotne.
Więcej szczegółów i informacji przekażę po skontaktowaniu się z moją osobą.
Jedynym warunkiem współpracy jest aby dana osoba dysponowała aktualnie wolnym czasem, ponieważ nie ukrywam, że zależy mi na czasie i miała oczywiście obeznanie w WordPressie.
Cena to 100 zl.
Proszę wyłącznie o kontakt osoby, które akceptują powyższe warunki i chcą sobie dorobić parę groszy przy nie dużym nakładzie pracy.
Proszę tylko o kontakt E-mail:
adeakin@o2.pl
Pozdrawiam |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
017hnoor |
Wysłany: Wto Mar 31, 2015 4:52 am Temat postu: |
|
|
Bit

|
Nie ma tutaj wielkiej filozofii, wiele spraw dotyczy tzw."Bzdur", które dla mnie są bardzo istotne. _________________ spider solitaire card game |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
automatyk1003 |
Wysłany: Pią Kwi 17, 2015 7:24 pm Temat postu: |
|
|
Bit

|
Wiele rzeczy można zrobić prosto w stylach css przy pomocy wtyczki do Firefox jaką jest Firebug. Za jego pomocą bez wiedzy o html dużo zrobiłem. _________________ Mocna i solidna automatyka do bram Tarnów |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
aramonik99 |
Wysłany: Sro Maj 20, 2015 7:12 am Temat postu: |
|
|
Bit

|
|