Forum GLT.PL Strona Główna
GLT.PL
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Idź do strony 1, 2  Następny
 Jak zrobić zdjęcie « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » 
Autor Wiadomość
>TOMEK<
PostWysłany: Pon Kwi 21, 2003 8:22 am    Temat postu: Jak zrobić zdjęcie Odpowiedz z cytatem

Megabajt
Megabajt


Dołączył: 21 Kwi 2003
Posty: 184
Skąd: Knurów

jak mam zrobić żeby przy moich postach było jakieś zdjęcie a może je sie dostaje ?
pomozcie bo nie wiem a chciałbym wiedzieć Rolling Eyes
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Klatus
PostWysłany: Pon Kwi 21, 2003 9:27 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Terabit
Terabit


Dołączył: 27 Mar 2003
Posty: 1063
Skąd: mateuszek.blog.pl Słucham: Myslovitz... Kocham: Życie

Musisz wejsc na swoj profi i ustawic to w ustawieniach! Very Happy
_________________
razem iść pod wiatr...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
YOU
PostWysłany: Pon Kwi 21, 2003 10:07 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 294
Skąd: z Polski

Profil>>Emblemet
Ta opcja znajduje sie na dole......Dajesz sciezke do pliku np gif o rozmiarze bodajrze 80*80 albo 60*60 i masz emblemat
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Klatus
PostWysłany: Pon Kwi 21, 2003 4:46 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Terabit
Terabit


Dołączył: 27 Mar 2003
Posty: 1063
Skąd: mateuszek.blog.pl Słucham: Myslovitz... Kocham: Życie

Dokladnie tylko szkoda, ze tylko 6kb mozna zaladowac! Crying or Very sad
_________________
razem iść pod wiatr...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Radh
PostWysłany: Pon Kwi 21, 2003 11:24 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 30 Cze 2002
Pochwał: 1
Posty: 740
Skąd: Gdańsk

Klatus napisał:
Dokladnie tylko szkoda, ze tylko 6kb mozna zaladowac! Crying or Very sad

nie przesadzaj, to jest forum a nie rewia mody Smile
_________________
Radh
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Klatus
PostWysłany: Wto Kwi 22, 2003 8:27 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Terabit
Terabit


Dołączył: 27 Mar 2003
Posty: 1063
Skąd: mateuszek.blog.pl Słucham: Myslovitz... Kocham: Życie

No tak ale np. na www.gg3d.com/forum/ mozna zaldaowac wiecej i mozna ustawic wielkosc, tam mam takie fajne, zajmuje 13kb!
_________________
razem iść pod wiatr...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Rascal
PostWysłany: Wto Kwi 22, 2003 8:50 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 305
Skąd: z życia wzięte

Po co wy sie wyklucacie o emblematy, kles chcial sie tylko dowiedziec jak to sie wstawia.
_________________
gg: 3211696
mail : rascalek@irc.pl
home site : www.rascalek.end.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Klatus
PostWysłany: Wto Kwi 22, 2003 10:06 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Terabit
Terabit


Dołączył: 27 Mar 2003
Posty: 1063
Skąd: mateuszek.blog.pl Słucham: Myslovitz... Kocham: Życie

My sie nie klucimy tylko wymieniamy poglady, ale zauwazyem ze Tomek i tak nie wie jak to sie wstawia! Razz
_________________
razem iść pod wiatr...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
asadi
PostWysłany: Wto Kwi 22, 2003 10:16 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Mar 2003
Posty: 273

Przesadzasz troszke Klatus. im wiecej beda zajmowaly takie emblematy, tym dluzej forum bedzie sie ladowalo, a na forum bardziej wartosciowy powinien byc tekst niz to co mozna sobie obejrzec po lewej stronie. Emblematy sa po to zeby bez patrzenia na Nick kojarzylo sie z dana osoba.
_________________
pzdr
http://w43.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
>TOMEK<
PostWysłany: Wto Kwi 22, 2003 1:42 pm    Temat postu: nio i wiem Odpowiedz z cytatem

Megabajt
Megabajt


Dołączył: 21 Kwi 2003
Posty: 184
Skąd: Knurów

no w sumie to ja już wiem jak sie wstawie te emblematy i dzienki Cool
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Klatus
PostWysłany: Sro Kwi 23, 2003 9:53 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Terabit
Terabit


Dołączył: 27 Mar 2003
Posty: 1063
Skąd: mateuszek.blog.pl Słucham: Myslovitz... Kocham: Życie

asadi napisał:
Przesadzasz troszke Klatus. im wiecej beda zajmowaly takie emblematy, tym dluzej forum bedzie sie ladowalo, a na forum bardziej wartosciowy powinien byc tekst niz to co mozna sobie obejrzec po lewej stronie. Emblematy sa po to zeby bez patrzenia na Nick kojarzylo sie z dana osoba.

No tak ale ja nie chce miec Sąga w emblemacie, ale nie mam wyboru bo nie ma fajniejszych emblematów, mam na dysku taki super gdzie na innym forum moglem go wstawic, zajmuje troche ponad 12 kb! Sad
_________________
razem iść pod wiatr...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Rascal
PostWysłany: Czw Kwi 24, 2003 6:02 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 305
Skąd: z życia wzięte

Mi tam starczy ten moj glupi emblemat zrobiony w psp7 Laughing
A tak w ogole chcesz emblemat to sobie sam zrob i zapisz jak *.png bo maluśko zajmuje to rozszerzenie
_________________
gg: 3211696
mail : rascalek@irc.pl
home site : www.rascalek.end.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
asadi
PostWysłany: Czw Kwi 24, 2003 6:55 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Mar 2003
Posty: 273

Klatus napisał:

...mam na dysku taki super gdzie na innym forum moglem go wstawic, zajmuje troche ponad 12 kb! Sad

A nie laska sobie wyedytowac w jakims Photoshopie, zeby np zmniejszyc liczbe kolorow lub jesli to jpg to zwiekszyc jego kompresje? Zawsze mozna zyskac pare kilo.
_________________
pzdr
http://w43.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Rascal
PostWysłany: Czw Kwi 24, 2003 9:43 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 305
Skąd: z życia wzięte

tak, ladne pare kilo dzieki ktorym sobie mozna zamiescic na glt.pl Smile
_________________
gg: 3211696
mail : rascalek@irc.pl
home site : www.rascalek.end.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Klatus
PostWysłany: Sob Kwi 26, 2003 8:28 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Terabit
Terabit


Dołączył: 27 Mar 2003
Posty: 1063
Skąd: mateuszek.blog.pl Słucham: Myslovitz... Kocham: Życie

Juz zamiescilem, nie wiedzialem ze mozna wpisywac adres URL! Sad
_________________
razem iść pod wiatr...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Idź do strony 1, 2  Następny Strona 1 z 2

Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group