Forum GLT.PL Strona Główna
GLT.PL
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 [ HOSTING ] TOTAL COMANDER!! Nie umie się połączyć z serwerem GLT.PL?? « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » 
Autor Wiadomość
Morel_V
PostWysłany: Sro Wrz 26, 2007 10:14 am    Temat postu: TOTAL COMANDER!! Nie umie się połączyć z serwerem GLT.PL?? Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 26 Wrz 2007
Posty: 1

Mam problem ponieważ Total Comander nie umie się połączyć z serwerem??

Połączenie które dodałem wygłąda tak:
Sesja:16dh.glt.pl
Nazwa hosta:16dh.glt.pl
Użytkownik:Morel_V
HASŁO: Wpisane Dobrze

Proszę o pomoc nie wiem wydaje mi sie że połączenie jest poprawnie skonfigurowane... Sad

Z góry dzięki! ;>
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kubwer
PostWysłany: Sro Wrz 26, 2007 4:13 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kilobajt
Kilobajt


Dołączył: 13 Maj 2005
Posty: 33
Skąd: Trójmiasto

o ile mi wiadomo glt daje darmowe domeny a nie serwery hm....z czym ty sie chcesz łączycz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
arturo182
PostWysłany: Sro Wrz 26, 2007 6:13 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 01 Wrz 2003
Pochwał: 1
Posty: 1250

Zgadza się, GLT.PL nie oferuje żadnego miejsca na serwerze więc nie masz się z czym połączyć.
_________________
[img]http://forum.webd.pl/sig/sig.php[/img]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group