Autor |
Wiadomość
|
IceSpeed |
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 4:03 pm Temat postu: Nie moge założyć właznej stronki |
|
|
Bit

|
Nie moge założyć właznej stronki robie wszystko zgodnie i nieodczytuje nic |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Guest |
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 3:10 pm Temat postu: |
|
|
 Megabajt

|
mi tez smutno z tego powodu _________________ masz ochotę na stronę www? - www.guest-cms.pl
status: normal user
gg: 1375687
email: guescik@op.pl
cms: GUEST CMS 3.0 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
BillkaxD |
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 7:42 pm Temat postu: |
|
|
Bit

|
|
Powrót do góry |
|
 |
arturo182 |
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 6:19 pm Temat postu: |
|
|
 @Administrator

|
No cóż, autor tematu nie określił dokładnie o co mu chodziło więc jak mamy mu pomóc?
A do tego pewnie chodziło mu o połączenie się z serwerem GLT.PL... _________________ [img]http://forum.webd.pl/sig/sig.php[/img] |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
maria |
Wysłany: Sob Lip 13, 2013 9:37 am Temat postu: |
|
|
Bit

|
I like it very much thanks for sharing this information with us… _________________ Sign up with pmp practice test for getting incredible |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Maria89 |
Wysłany: Sro Paź 07, 2015 9:58 am Temat postu: |
|
|
Kilobajt

|
Ja nawet nie próbuje założyć, bo kompletnie nie umiem tego robić. Zleciłam to jakiś czas temu dużej firmie. Wybrałam pakiet utworzenia strony i zoptymalizowania jej pod wyszukiwarki internetowe. Wszystko miało być dobrze zrobione. Zapłaciłam dużo pieniędzy. Zaczęłam rozglądać się na firmą, której mogłabym zlecić pozycjonowanie, bo zdaje sobie sprawę, że bez seo żadna firma w tych czasach nie przetrwa. Znalazłam agencje Semtec, która oferuje darmowy audyt seo online i jest on dostępny na stronie https://www.semtec.pl/audyt-seo-online/
Z ciekawości przeprowadziłam audyt swojej strony i okazało się, że jest kilka błędów, które muszę naprawić. Waszym zdaniem powinnam zareklamować stronę? |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|