Autor |
Wiadomość
|
karola |
Wysłany: Sob Cze 02, 2007 1:45 pm Temat postu: Galeria na coppermine |
|
|
Kilobit

|
Chcialabym zalozyc swoja galerie.Znalazlam tak sronke,na ktorej mozna ja zalozyc http://coppermine.sourceforge.net/
Problem w tym,ze nie wiem jak,a nikt mi nie che pomoc.Moze wy mi pomozecie _________________ **** |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Radh |
Wysłany: Sob Cze 02, 2007 5:07 pm Temat postu: Re: Galeria na coppermine |
|
|
@Administrator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
karola |
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 6:09 pm Temat postu: |
|
|
Kilobit

|
okik,sprubuje _________________ **** |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
arturo182 |
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 7:37 pm Temat postu: |
|
|
 @Administrator

|
To nie jest stronka na której możesz założyć, to skrypt, musisz go ściągnąć i zainstalować na swoim serwerze. _________________ [img]http://forum.webd.pl/sig/sig.php[/img] |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
karola |
Wysłany: Wto Cze 05, 2007 11:58 am Temat postu: |
|
|
Kilobit

|
ale na jakim serwerze... _________________ **** |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Guest |
Wysłany: Wto Cze 05, 2007 9:06 pm Temat postu: |
|
|
 Megabajt

|
musisz posiadac serwer spelniajacy wymagania stawiane przez skrypt ktory chcesz zainstalowac, sprawdz jakie skrypt ma wymagania a na stepnie znajdz w sieci hosting umozliwiajacy ci zainstalowanie tego skryptu _________________ masz ochotę na stronę www? - www.guest-cms.pl
status: normal user
gg: 1375687
email: guescik@op.pl
cms: GUEST CMS 3.0 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mahi |
Wysłany: Pon Paź 07, 2013 10:16 am Temat postu: |
|
|
Bit

|
Nie potrafisz stworzyć własnej strony internetowej? Albo po prostu nie masz na to czasu? Fima Quicksnake oferuje usługi webdesignu dla mały firm oraz osób prywatnych. Jako jedyni oferujemy stworzenie strony internetowej całkowicie za darmo! Warunek jest jeden: należy skorzystać z naszych usług webhostingu. Ceny są naprawdę niskie! Kładziemy duży nacisk na jakość! Dla nas najważniejsze jest dobro klienta, dlatego współpracujemy z każdym indywidualnie.
Działamy od 2004 roku i przesz ten czas zaspokoiliśmy potrzeby 11 000 klientów! _________________ Decrease your exam stress by using our latest pass for sure |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Thoran |
Wysłany: Czw Paź 10, 2013 10:28 am Temat postu: |
|
|
Bit

|
Są darmowe serwery gdzie można założyć stronkę np. cba.pl, poszukaj i na tym sobie zainstalujesz bez problemu galerię. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|