Forum GLT.PL Strona Główna
GLT.PL
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 [ PHP ] sklejanie lay « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » 
Autor Wiadomość
Spiters
PostWysłany: Wto Maj 01, 2007 8:38 am    Temat postu: sklejanie lay Odpowiedz z cytatem

Kilobajt
Kilobajt


Dołączył: 16 Gru 2004
Posty: 58
Skąd: Katowice

Wiem że jużkiedyś napisałem taki asm temat może troche inny teraz będzie
chodzi mi o lay z takim ustawieniem strony
logo
menu | news | menu
stopka
Wiem że kiedyś daliście mi odpowiedz ale przy tym co napisaliście każdy z tych osobnuch menu news menu rozciągają sie osobno a mi zależy zęby cała strona rozciągała się na duł czyli cała stopka równomiernie nie tylko np news
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
arturo182
PostWysłany: Wto Maj 01, 2007 11:29 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 01 Wrz 2003
Pochwał: 1
Posty: 1250

Kod:

<table border="1" width="740">
   <tr>
      <td height="100" width="740" colspan="3">logo</td>
   </tr>
   <tr>
      <td width="150" valign="top">menu lewe</td>
      <td width="440" valign="top">newsy</td>
      <td width="150" valign="top">menu prawe</td>
   </tr>
   <tr>
      <td height="24" width="740" colspan="3" align="center">stopka</td>
   </tr>
</table>


i include() tam gdzie trzeba, to masz na myśli?
_________________
[img]http://forum.webd.pl/sig/sig.php[/img]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Spiters
PostWysłany: Wto Maj 01, 2007 5:40 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kilobajt
Kilobajt


Dołączył: 16 Gru 2004
Posty: 58
Skąd: Katowice

chodzi mi własnie oto że hjak poprzednio skleiłem lay to się rozłaził przy stopce dlatego ze newsy były dłuższe a menu oby dwa krótkie i do źle wyglądało a mi zalęzy że jak newsy rozicigająsięto żeby menu oby dwa miały razem z newsami taka samą długośc na stopce
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Guest
PostWysłany: Wto Maj 01, 2007 6:13 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Megabajt
Megabajt


Dołączył: 27 Mar 2004
Posty: 204
Skąd: Chorzów

ten kod, ktory podal arturo wlasnie w ten sposob dziala
_________________
masz ochotę na stronę www? - www.guest-cms.pl

status: normal user
gg: 1375687
email: guescik@op.pl
cms: GUEST CMS 3.0
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
arturo182
PostWysłany: Sro Maj 02, 2007 6:53 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 01 Wrz 2003
Pochwał: 1
Posty: 1250

Tak, dokładnie to robi ten kod.
_________________
[img]http://forum.webd.pl/sig/sig.php[/img]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group