Autor |
Wiadomość
|
arturo182 |
Wysłany: Pon Kwi 16, 2007 1:50 pm Temat postu: Nowe Forum |
|
|
 @Administrator

|
Jak zapewne zauważyliście, jest nowe forum, jeszcze link http://glt.pl/forum/ nie przenosi tutaj, ale to się niedługo zmieni.
Kilka nowości:
Na starym forum obowiązkiem było stawianie odpowiednich prefiksów przed nazwą tematu, potem forum miało lekkie problemy i nie miał kto tego dopilnować, teraz nie jest już to problem, ponieważ zainstalowany został mod, który wymaga podania odpowiedniego prefiksu.
Jak zapewne zauważyliście, koło postów autor tematu widzi takie [+], jest to pochwała, dostać ją powinien(y) najbardziej pomocny(e) post(y) w temacie. Pochwałę wystawia autor tematu.
Zainstalowane zostało kilka modów na spam-boty więc na razie nie powinno być z nimi problemów. Może gdzieś jeszcze poukrywały się stare posty, które nie zostały zauważone a powinny być usunięte, jeżeli ktoś taki post znajdzie, proszę o zawiadomienie mnie via PM.
Moderatorów na razie nie ma żadnych, ja i bubak jesteśmy administratorami (i oczywiście Szym i Radh). Zobaczymy jak forum się będzie rozwijać i kto jest najbardziej pomocny, wtedy zostanie wybrany nowy skład moderatorów.
I to chyba tyle, enjoy!  _________________ [img]http://forum.webd.pl/sig/sig.php[/img]
Ostatnio zmieniony przez arturo182 dnia Pon Kwi 30, 2007 2:21 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Slayer |
Wysłany: Pon Kwi 16, 2007 6:04 pm Temat postu: |
|
|
 Terabit

Dołączył: 14 Gru 2002 Posty: 1234 Skąd: From the shadow Samopoczucie: Twisted Fan: Within Temptation Love: Chwilowo wolne Motto: format c:
|
|
Powrót do góry |
|
 |
arturo182 |
Wysłany: Pon Kwi 16, 2007 7:01 pm Temat postu: |
|
|
 @Administrator

|
Wolę Colę  _________________ [img]http://forum.webd.pl/sig/sig.php[/img] |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
beno |
Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 5:33 pm Temat postu: |
|
|
 Gigabit

|
Otrzymałem od Ciebie wzruszającego maila Arturo Widzę, że dalej masz ten zajeb.... avatar Ja jestem za :] _________________ www.beno.glt.pl - projektowanie www. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
arturo182 |
Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 6:17 pm Temat postu: |
|
|
 @Administrator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tares |
Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 1:32 pm Temat postu: |
|
|
Gigabit

|
Dobra robota. Mam nadzieje, że forum odzyska swoją dawną popularność. Kiedyś dyskusja była bardzo żywa, obfitująca w nowe posty i tematy - w większości sensowne. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
arturo182 |
Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 3:21 pm Temat postu: |
|
|
 @Administrator

|
Samo się nie zrobi, trzeba sie postarać, sprowadzać kolegów (i koleżanki!! ), najlepiej takich co by zadawali dużo pytań  _________________ [img]http://forum.webd.pl/sig/sig.php[/img] |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Radh |
Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 3:22 pm Temat postu: |
|
|
@Administrator

|
liczymy ze teraz znowu zapanuje lad i sklad, a nowe forum pozbawione spamu bedzie skupiac to coraz wieksza rzesze sympatykow
Od dzisiaj adres http://glt.pl/forum przekierowuje na wlasciwy adres. Takze na stronie glownej GLT.PL zostaly podmienione tematy z wlasciwego forum.
Wielki udzial przy tworzeniu nowego Forum GLT maja Arturo i bubak. Swietna robota, Dziekujemy! Byc moze znajda sie inni chetni chcacy przywrocic stary dobry blask temu miejscu. ZAPRASZAMY!  _________________ Radh |
Autor postu otrzymał pochwałę.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
noname |
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 8:48 pm Temat postu: |
|
|
 Megabajt

|
Forum duzo lepiej wyglada niz predzej, az chce sie na nie wracac  _________________ Pozdro |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
arturo182 |
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 6:42 am Temat postu: |
|
|
 @Administrator

|
I tak ma być ;]
Ale nie chodzi o wracanie by dopisywać niezbyt potrzebne posty w starych tematach, pamiętaj o tym  _________________ [img]http://forum.webd.pl/sig/sig.php[/img] |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
beno |
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 11:42 am Temat postu: |
|
|
 Gigabit

|
noname napisał: |
Forum duzo lepiej wyglada niz predzej, az chce sie na nie wracac  |
Przepraszam, nie rozumiem
Na rozwój trzeba czekać.
"Nie od razu Rzym zbudowano". _________________ www.beno.glt.pl - projektowanie www. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Radh |
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 10:29 pm Temat postu: |
|
|
@Administrator

|
rozwoj sam sie nie zrobi... w tym problem. Na prowadzenie forum tez trzeba miec pomysl ale... przy odrobinie szczescia to forum tez ma szanse na swoje miejsce w internecie Wszystko zalezy od checi. _________________ Radh |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Guest |
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 1:43 pm Temat postu: |
|
|
 Megabajt

|
Radh oprocz pomyslu tez potrzebni sa ludzie, a z tego co widze wy (admini) prawie wogole sie nim nie zajmujecie - no ostatnio wprowadzono troche zmian ale oprocz tego nic wiecej _________________ masz ochotę na stronę www? - www.guest-cms.pl
status: normal user
gg: 1375687
email: guescik@op.pl
cms: GUEST CMS 3.0 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Radh |
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 8:51 pm Temat postu: |
|
|
@Administrator

|
Guest napisał: |
Radh oprocz pomyslu tez potrzebni sa ludzie, a z tego co widze wy (admini) prawie wogole sie nim nie zajmujecie - no ostatnio wprowadzono troche zmian ale oprocz tego nic wiecej |
Niestety z ludzmi jest problem... Sam nie jestem w stanie krecic forum, stad jednym z pomyslow bylo danie pelniej swobody Arturo, ktory zajmuje sie obecnie forum... Ja ze swojej stony moge wspierac dzial hosting, ale to w zasadzie wszystko bo na przesiadywanie na forum nie za bardzo mam czas ze wzgledu na kilka zajec...
Byc moze ty masz jakis pomysl na forum rowniez?
Ale chodzby te mle zmiany - jak nowa grafika i brak spamu sa juz sukcesem nowej wersji forum. _________________ Radh |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Guest |
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 10:33 pm Temat postu: |
|
|
 Megabajt

|
slyszalem o nowym GLT.pl i mysle ze sama rozbudowa tego seriwsu przynioslaby korzysci rowniez dla forum, wiadomo ze zagubieni webmasterzy beda zadawac pytania i sie powinno rozkrecic, jedyna rzecza jaka pozostaje to czekac na nowa odslone glt.pl _________________ masz ochotę na stronę www? - www.guest-cms.pl
status: normal user
gg: 1375687
email: guescik@op.pl
cms: GUEST CMS 3.0 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|