Forum GLT.PL Strona Główna
GLT.PL
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Idź do strony 1, 2  Następny
 Pojemność domeny = ? « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » 
Autor Wiadomość
JACCO
PostWysłany: Sro Kwi 16, 2003 7:42 pm    Temat postu: Pojemność domeny = ? Odpowiedz z cytatem

Gość




Confused [/b]Mam pytanko: Do ilu megabajtów mogą być domeny na glt.pl????
Bo np: na prv.pl jest 30mb, na wp.pl 5mb itd!!
Czekam na szybkie odpowiedzi!!!
Powrót do góry
Rascal
PostWysłany: Sro Kwi 16, 2003 7:48 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 305
Skąd: z życia wzięte

polecam ci server www.serwus.pl Smile tanio i dobrze Smile
_________________
gg: 3211696
mail : rascalek@irc.pl
home site : www.rascalek.end.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
HARNAS
PostWysłany: Sro Kwi 16, 2003 8:08 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 29 Mar 2003
Posty: 273
Skąd: z mieszkania obok

Ej ziomek ty zbijasz nie? Weź powiedz że tak....
na prv.pl 30 MB loooooool
_________________
Google - to nie boli...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Nobody
PostWysłany: Sro Kwi 16, 2003 8:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Megabajt
Megabajt


Dołączył: 15 Kwi 2003
Posty: 251
Skąd: Bytom

jak wy dupcycie...
_________________
http://divx.glt.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Slayer
PostWysłany: Sro Kwi 16, 2003 9:07 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Terabit
Terabit


Dołączył: 14 Gru 2002
Posty: 1234
Skąd: From the shadow Samopoczucie: Twisted Fan: Within Temptation Love: Chwilowo wolne Motto: format c:

Hmmm chyba jestem niedoinformowany bo o ile mi wiadomo

1) Na domene nie potrzeba miejsca na dysku
2) PRV.PL nie daje miejsca na strone
3) Moze chodzi ci wlasnie o konto ktore oferuje miejsce na serwerze

Slayer
_________________
[IMG]http://www.unobux.com/b/?s=1&u=slyadver[/IMG]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Links
PostWysłany: Czw Kwi 17, 2003 8:06 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 16 Kwi 2003
Posty: 325
Skąd: Głogów

Ktoś kto ten post zaczął jest chyba rąbnięty! zgadzam się zae Slayerem
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
BINKS
PostWysłany: Czw Kwi 17, 2003 9:07 am    Temat postu: bez komętarza Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 14 Kwi 2003
Posty: 315
Skąd: Wrocław

bez komentarza...
_________________
PROGRAMY - SPOLSZCZENIA www.programs.pl

Ostatnio zmieniony przez BINKS dnia Sro Lis 19, 2003 18:31, w całości zmieniany 4589 razy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Dylas
PostWysłany: Pią Kwi 18, 2003 6:54 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabajt
Gigabajt


Dołączył: 18 Lut 2003
Posty: 625

Kolejny koleś który robi sobie jaja z nas webmasterów Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Links
PostWysłany: Pią Kwi 18, 2003 5:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 16 Kwi 2003
Posty: 325
Skąd: Głogów

Zgadzam się z całą pewnością!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Slayer
PostWysłany: Pią Kwi 18, 2003 6:21 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Terabit
Terabit


Dołączył: 14 Gru 2002
Posty: 1234
Skąd: From the shadow Samopoczucie: Twisted Fan: Within Temptation Love: Chwilowo wolne Motto: format c:

Dylas napisał:
Kolejny koleś który robi sobie jaja z nas webmasterów Very Happy

Alez skromnosć....

Slayer
_________________
[IMG]http://www.unobux.com/b/?s=1&u=slyadver[/IMG]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
asadi
PostWysłany: Pią Kwi 18, 2003 9:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Mar 2003
Posty: 273

No moze chodzi o priv.pl
Chociaz nie wiem czy daja akurat tyle. w tej chwili na ich stronie widnieje tylko text:
Witamy na naszym serwerze!
Strona jeszcze nie jest gotowa... zapraszamy w przyszło?ci.
_________________
pzdr
http://w43.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
JACCO
PostWysłany: Wto Kwi 22, 2003 12:24 pm    Temat postu: ???????? Odpowiedz z cytatem

Gość




Ale sie dowiedzialem....................
moze i na prv.pl nie ma 30mb - pomyłka zgadzam sie.
Chce tylko wiedziec ile moze zajmowac maksymalnie stronka jak zaloze na glt.pl.
I nie mam zamiaru robic z nikogo jaj tylko sie normalnie dowiedziec!!! Confused
Powrót do góry
asadi
PostWysłany: Wto Kwi 22, 2003 12:41 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Mar 2003
Posty: 273

Sprawa wyglada nastepujaco. Zakladajac alias na GLT.pl wpisujesz adres strony, na ktora ma byc ten alias przekierowany. Limit zalezy tylko i wylacznie od serwera, na ktorym postawisz stronke. Tak czy inaczej GLT nie daje miejsca na serwerze. W tym celu musisz skorzystac z innego uslugodawcy.
_________________
pzdr
http://w43.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
>TOMEK<
PostWysłany: Wto Kwi 22, 2003 1:57 pm    Temat postu: to juz było Odpowiedz z cytatem

Megabajt
Megabajt


Dołączył: 21 Kwi 2003
Posty: 184
Skąd: Knurów

ten temat był już dużo razy poruszany na formu przejży sobie stare posty Razz
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Gość
PostWysłany: Wto Kwi 22, 2003 2:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Terabajt
Terabajt





asadi napisał:
Sprawa wyglada nastepujaco. Zakladajac alias na GLT.pl wpisujesz adres strony, na ktora ma byc ten alias przekierowany. Limit zalezy tylko i wylacznie od serwera, na ktorym postawisz stronke. Tak czy inaczej GLT nie daje miejsca na serwerze. W tym celu musisz skorzystac z innego uslugodawcy.



Czyli na glt.pl nie da sie umiescic stronki a mozna miec tylko adres w którym jest glt.pl tak?? Uwzgendniajac ze jestem szczegulnie wrazliwy i nieczający, proszę o zrozumiale i niechamskie odpowiedzi. Very Happy
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Idź do strony 1, 2  Następny Strona 1 z 2

Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group