Forum GLT.PL Strona Główna
GLT.PL
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 Jak zrobić wielopoziomowe menu?? Pomóżcie!! « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » 
Autor Wiadomość
mirrvann
PostWysłany: Sro Mar 14, 2007 3:27 pm    Temat postu: Jak zrobić wielopoziomowe menu?? Pomóżcie!! Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 13 Lis 2006
Posty: 3

Mam problem z wygenerowanie kodu html dla poziomowego menu.
Próbowałam przerabiać kody skopiowane z innych stron ale nie zabardzo mi to wychodziło Sad
Próbowałam uzyskać taki efekt jak na obrazku:

Ale niestety nie jestem specem od html'a no i jak narazie nici z poziomowego menu Sad. Jeśli ktoś wie, jak zrobic takie automatycznie rozwijające się menu to niech da mi znać. Będę bardzo wdzięczna Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
arturo182
PostWysłany: Sro Mar 14, 2007 6:31 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 01 Wrz 2003
Pochwał: 1
Posty: 1250

http://javascript.internet.com/navigation/click-to-expand-menu.html ?
_________________
[img]http://forum.webd.pl/sig/sig.php[/img]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
mirrvann
PostWysłany: Sro Mar 14, 2007 7:26 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 13 Lis 2006
Posty: 3

Nie całkiem chodziło o takie menu, ale wielkie dzięki za link do stronki Very Happy Tam w końcu znalazłam to czego tak długo szukałam Very Happy
Chodziło konkretnie o menu w tym stylu albo podobne: http://javascript.internet.com/navigation/cascade-menu.html

Jeszcze raz dzięki za podpowiedź Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
aga332
PostWysłany: Nie Maj 10, 2015 11:33 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 10 Maj 2015
Posty: 4

Możesz pokazać jak wygląda twoje menu ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Livesis
PostWysłany: Sro Lip 01, 2015 4:31 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 01 Lip 2015
Posty: 1

Dobrze ten skrypt mi się przyda właśnie tego menu szukałem żeby ogarnąć sobie na stronce dzięki bardzo
_________________
http://vico-transport.pl/busy-do-belgii
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group