Forum GLT.PL Strona Główna
GLT.PL
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2
 Wasza rozdzielczość « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » 
Autor Wiadomość
deez@ster
PostWysłany: Czw Kwi 17, 2003 2:15 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Megabajt
Megabajt


Dołączył: 01 Kwi 2003
Posty: 144
Skąd: wawa

YOU napisał:
Slayer a ty kino domowe zakladasz czy jak, po co ci taka rozdzielczosc????

Żeby sie pochwalic na forum chyba Razz Razz
_________________
Pozdro 4 all!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Slayer
PostWysłany: Czw Kwi 17, 2003 7:54 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Terabit
Terabit


Dołączył: 14 Gru 2002
Posty: 1234
Skąd: From the shadow Samopoczucie: Twisted Fan: Within Temptation Love: Chwilowo wolne Motto: format c:

Nie, poprostu jestem osoba ktora ciagle ma bałagan, zawsze korzystam z kilkunastu rzecyz naraz, a na poulpicie w tym mom mam 76 ikon wiec przy mniejszych rozdzielczosciach praca była by dla mnei bardzo trudna.

Slayer
_________________
[IMG]http://www.unobux.com/b/?s=1&u=slyadver[/IMG]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Dylas
PostWysłany: Pią Kwi 18, 2003 6:49 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabajt
Gigabajt


Dołączył: 18 Lut 2003
Posty: 625

Jak już mówiłem ja mam 800x600 ale jak się wkurze i potrzebuje większej powierzchni ekranu to wtedy właczam 1024 x 768. No ale wtedy oczy mnie boją. Za małe odświerzanie Razz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
YOU
PostWysłany: Pią Kwi 18, 2003 9:03 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 294
Skąd: z Polski

Dylas widocznie masz za slaba karte graficzna bo przezciez sam pan
Rascal napisał:
Wszystko zalezy od karty graficznej
Ja mam: ge-force2 mx/400 64mb

Kup sobie Ge-force2 mx-400 z 64 MRAmM i odrazu ci sie polepszy monitor bo przeciez karta graficzna calkowicie zmienia elektronike w monitorze, wymienia wszystkie ukladu scalone rezystory rezonatory i kondensatory a przynajmniej tak wychodzi z wypowiedzi Rascala......
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Dylas
PostWysłany: Pią Kwi 18, 2003 9:13 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabajt
Gigabajt


Dołączył: 18 Lut 2003
Posty: 625

YOU napisał:
Dylas widocznie masz za slaba karte graficzna bo przezciez sam pan
Rascal napisał:
Wszystko zalezy od karty graficznej
Ja mam: ge-force2 mx/400 64mb

Kup sobie Ge-force2 mx-400 z 64 MRAmM i odrazu ci sie polepszy monitor bo przeciez karta graficzna calkowicie zmienia elektronike w monitorze, wymienia wszystkie ukladu scalone rezystory rezonatory i kondensatory a przynajmniej tak wychodzi z wypowiedzi Rascala......


No fakt bo ja mam nieszczesną Rive TNT Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Slayer
PostWysłany: Pią Kwi 18, 2003 9:43 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Terabit
Terabit


Dołączył: 14 Gru 2002
Posty: 1234
Skąd: From the shadow Samopoczucie: Twisted Fan: Within Temptation Love: Chwilowo wolne Motto: format c:

Przepraszam bardzo ! Jako niszczęsna ! ja tam mam Rive TNT 2 model 64 32 mb i nie narzekam , no moze poza tym ze mi zadna gra nie chodzi bo nie mam do niej sterowników Smile ale ja i tak nie gram w gry:)

Slayer
_________________
[IMG]http://www.unobux.com/b/?s=1&u=slyadver[/IMG]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Dylas
PostWysłany: Pią Kwi 18, 2003 6:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabajt
Gigabajt


Dołączył: 18 Lut 2003
Posty: 625

No właśnie Slayer o to mi chodziło że rzadna nowsza gra nie pujdzie na takim sprzecie jak Riva Razz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Gość
PostWysłany: Sob Kwi 19, 2003 10:52 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Terabajt
Terabajt





czy wy zrozumieliscie moja aluzje czy nie????? jak karta graficzna moze zmienic jakikolwiek element w sprzecie??? Zreszta mniejsza z tym nie wszedlem jako You bo pozniej niby nabijam posty takimi glupotami jak taaaa
Powrót do góry
asadi
PostWysłany: Sob Kwi 19, 2003 11:38 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Mar 2003
Posty: 273

Nie boj nic Dylas. Co prawda ja mam 1024x768 ale znam ludzi ktorzy pracuja w 800x600. A stronki najlepiej optymalizowac nie dla konkretnej rozdzielczosci, tylko dla wszystkich (no moze bez przesady 640x480 to juz chyba przeszlosc).
_________________
pzdr
http://w43.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Slayer
PostWysłany: Sob Kwi 19, 2003 11:46 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Terabit
Terabit


Dołączył: 14 Gru 2002
Posty: 1234
Skąd: From the shadow Samopoczucie: Twisted Fan: Within Temptation Love: Chwilowo wolne Motto: format c:

W windowsie XP Naniższa rozdizelczośćto 800 na 600

Slayer
_________________
[IMG]http://www.unobux.com/b/?s=1&u=slyadver[/IMG]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Klatus
PostWysłany: Nie Kwi 20, 2003 9:48 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Terabit
Terabit


Dołączył: 27 Mar 2003
Posty: 1063
Skąd: mateuszek.blog.pl Słucham: Myslovitz... Kocham: Życie

1024x768 w sam raz dla mnie nie potrzebuje więcej! Smile
_________________
razem iść pod wiatr...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
ex|prof_
PostWysłany: Pon Kwi 21, 2003 9:14 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabajt
Gigabajt


Dołączył: 20 Kwi 2003
Posty: 768

Nie tylko Ty masz 800x600 i ja smigam czesto na tej rozdzielczosci lecz ostatnio przerzucilem sie na 1024x768 <--- lepiej sie na niej pracuje Smile
_________________
GetFun.pl - twoja rozrywka, smieszne filmy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Klatus
PostWysłany: Pon Kwi 21, 2003 9:17 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Terabit
Terabit


Dołączył: 27 Mar 2003
Posty: 1063
Skąd: mateuszek.blog.pl Słucham: Myslovitz... Kocham: Życie

Od 800 na 600 glowa mnie boli! Very Happy
_________________
razem iść pod wiatr...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
YOU
PostWysłany: Pon Kwi 21, 2003 10:13 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 294
Skąd: z Polski

Keucze a jak se pomysle ze Quake chodzil chyba do 360x480 a moze nawet mniej to mnie zaczyna bolec glowa...........kurcze monitor mi nie wytrzymuje wiecej niz 1152x864............
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Klatus
PostWysłany: Pon Kwi 21, 2003 5:08 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Terabit
Terabit


Dołączył: 27 Mar 2003
Posty: 1063
Skąd: mateuszek.blog.pl Słucham: Myslovitz... Kocham: Życie

Uuu to cienko z Twoim monitorem! Wink
_________________
razem iść pod wiatr...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2 Strona 2 z 2

Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group