Forum GLT.PL Strona Główna
GLT.PL
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 EasyStudio - problem z działaniem « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » 
Autor Wiadomość
wisiena
PostWysłany: Sro Sie 16, 2006 6:54 pm    Temat postu: EasyStudio - problem z działaniem Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 16 Sie 2006
Posty: 1
Skąd: Gdańsk

Więc problem jest taki. mam kabel do samsunga x640, mam płytke. wszystko oryginalne. z płyty nie korzystam, bo nie umiem się doszukać i się połapać - mózg komputerowy ze mnie nie jest. Embarassed ;] za to ściągnęłam coś ze strony http://global.mobileaction.com/download/download1.jsp?phoneBrand=10&modelID=319&go=+Go+, bo pewien jegomość bardzo to zachwalał: http://rosetta.null-zero.com/2006/07/14/samsung-sgh-x640/. Tyle, że ten cały easyStudio działać mi nie chce!! Ma ktoś moze jakiś działający po zainstalowaniu??
A tak wogóle, to kome mi komp wyczuwa, pojawia się nawet - to ci niespodzianka - taki fajowy telefonik na ekranie (oczywiscie, jak podłącze kabel). Tyle że łączy się w nieskończoność i de facto.. sie nie łączy wcale. :/
Pomocy!! Wink
_________________
Dance is everything::..

..::Everything is dance
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Ansetepmap
PostWysłany: Wto Gru 26, 2006 1:22 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 3

Merry Christmas from Ansetepmap
http://christmas-orgasms.info/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Shja75
PostWysłany: Sro Gru 27, 2006 3:19 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 27 Gru 2006
Posty: 2

Shja75 wishes you Merry Christmas and Happy New Year!

http://christmas-orgasms.info/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
miska1c
PostWysłany: Sob Gru 30, 2006 1:46 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 30 Gru 2006
Posty: 2

Jestem poczatkujacym uzytkownikiem i mam pytanko: Jak chce z komorki do kompa rzucic zdjęcie to mi pisze "Fail to transfer files" i przenosi ale bardzo dlugo i nawet nie czekam czy przenesie. Co mam zrobic???
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
hamerola
PostWysłany: Sob Lut 10, 2007 4:51 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Megabit
Megabit


Dołączył: 30 Cze 2006
Posty: 69
Skąd: Łódz

miska 1c ja tam bym poczekała.. karabin to niech Ci się zachce Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Yahoo Messenger MSN Messenger
miska1c
PostWysłany: Nie Lut 11, 2007 4:50 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 30 Gru 2006
Posty: 2

No jasne, moze jakbym z miesiąc poczekala to by sie zrobilo. Dziekuje za radę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
hamerola
PostWysłany: Sro Lut 14, 2007 4:44 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Megabit
Megabit


Dołączył: 30 Cze 2006
Posty: 69
Skąd: Łódz

czekasz albo masz problem Very Happy diabel w tym czasie prub co innego
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Yahoo Messenger MSN Messenger
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group