Forum GLT.PL Strona Główna
GLT.PL
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 2 partycje, jak zmienić żeby większą partycją był C « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » 
Autor Wiadomość
CNK
PostWysłany: Nie Sie 06, 2006 9:00 pm    Temat postu: 2 partycje, jak zmienić żeby większą partycją był C Odpowiedz z cytatem

Bajt
Bajt


Dołączył: 07 Lut 2006
Posty: 8

Mam 2 partycje na dysku, w tym jedną 10 GB, a drugą 45. Jak zmienić, żeby C była ta 45, a D ta mniejsza?
_________________
Gry java
NIE KLIKAJ!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
arturo182
PostWysłany: Pon Sie 07, 2006 11:57 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 01 Wrz 2003
Pochwał: 1
Posty: 1250

http://www.symantec.com/home_homeoffice/products/overview.jsp?pcid=sp&pvid=pm80
lkub inny program do partycjonowania
_________________
[img]http://forum.webd.pl/sig/sig.php[/img]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
CNK
PostWysłany: Pon Sie 07, 2006 12:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bajt
Bajt


Dołączył: 07 Lut 2006
Posty: 8

dziękuje za odp., myślałem jednak, że to łatwiejsze będzie.
Chyba prościej jednak, jak na 3 dysk windows zainstaluje..
Ale to jak już będe mieć troche czasu..
_________________
Gry java
NIE KLIKAJ!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Abandaja8
PostWysłany: Pią Mar 02, 2007 10:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 02 Mar 2007
Posty: 3

One of the videos from Abandaja8 's collection
http://i-love-anal.info/videos/mediaplayer.php?file=193087
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
noname
PostWysłany: Sob Mar 03, 2007 9:59 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Megabajt
Megabajt


Dołączył: 20 Kwi 2006
Posty: 189

Na całym foum jest spam:/
_________________
Pozdro
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wiesiu5
PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 2:42 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 22 Mar 2014
Posty: 3

Po prostu podzielić odpowiednio przy formacie:)
_________________
łatwy kredyt | pożyczki pozabankowe
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
bratko
PostWysłany: Czw Kwi 03, 2014 7:09 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 02 Kwi 2014
Posty: 7

Jest pełno darmowych jak i płatnych programów do dzielenie na partycje bez formatu - wystarczy tylko poszukać.
_________________
http://www.dobrysennik.pl - sennik internetowy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Maria89
PostWysłany: Pon Wrz 14, 2015 10:09 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kilobajt
Kilobajt


Dołączył: 14 Wrz 2015
Posty: 34

Nie wiem jak można zrobić to z już zainstalowanym systemem. Ja zawsze dziele dysk na partycje podczas instalacji systemu i nigdy nie robiłam tego inaczej.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kropik
PostWysłany: Sro Lis 04, 2015 7:36 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 04 Lis 2015
Posty: 3

Oczywiście, że można zmienić partycje na już zainstalowanym systemie! Banalne.
Tu masz to czego szukasz: EASEUS Partition Master Home Edition
_________________
Moja strona: http://www.pewnybiznes.info/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group