Forum GLT.PL Strona Główna
GLT.PL
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 [Pytanie] Dwie domeny na jeden adres. « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » 
Autor Wiadomość
FISHBO
PostWysłany: Sob Kwi 15, 2006 10:18 pm    Temat postu: [Pytanie] Dwie domeny na jeden adres. Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 15 Kwi 2006
Posty: 4

Witam,
Mam pytanie skierowanie do administratorów. Czy mogę założyć 2 domeny pod jedną stronę, bo w regulaminie nic nie znalazłem. Mam domenę w języku angielskim i chcę po prostu jeszcze jedną z jej polskim odpowiednikiem.
Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Guest
PostWysłany: Nie Kwi 16, 2006 8:11 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Megabajt
Megabajt


Dołączył: 27 Mar 2004
Posty: 204
Skąd: Chorzów

nie sadze zeby ci jakis admin odpowiedzial bo ostatnio ich raczej nie ma ;] a skoro w regulaminie nie ma o tym nic to raczej mozesz zalozyc 2 na jeden adres
_________________
masz ochotę na stronę www? - www.guest-cms.pl

status: normal user
gg: 1375687
email: guescik@op.pl
cms: GUEST CMS 3.0
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
FISHBO
PostWysłany: Nie Kwi 16, 2006 8:39 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 15 Kwi 2006
Posty: 4

Ale jest taka blokada że pod 1 adres nie można podpiąć 2 domen a ja chciałbym tak zrobić żeby tą nową domenę podpiąć pod starą domenę.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
bubak
PostWysłany: Nie Kwi 16, 2006 10:25 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 953
Skąd: PL

chodzi o alias czy domene?
_________________
Zapraszam na www.forumisko.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
FISHBO
PostWysłany: Nie Kwi 16, 2006 2:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 15 Kwi 2006
Posty: 4

Alias chyba, mam założony alias www.chess.glt.pl ( język angielski) a chcę też polski www.szachy.glt.pl ( i tu mam prośbę, możecie rozpatrzyć alias www.szachy.glt.pl bo nie działa a ja chciałbym jej użyć ) i właśnie jest blokada że nie można podpiąć 2 aliasy pod jeden adres więc ten nowy alias który miał bym założyć (www.szachy.glt.pl) mógłbym założyć na adres tamtego aliasu (www.chess.glt.pl) ?
Pytam się bo boje się o usunięcie mojego konta bo ten alias jest już wszystkim znany.
Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
bubak
PostWysłany: Pon Kwi 17, 2006 9:29 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 953
Skąd: PL

mozna to obejsc Smile odezwij sie do mnie na GG to pogadamy Smile
_________________
Zapraszam na www.forumisko.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
arturo182
PostWysłany: Pon Kwi 17, 2006 10:46 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 01 Wrz 2003
Pochwał: 1
Posty: 1250

Wydaje mi się ze jak amsz stronę np www.szachy.pl to mógłbyś zrobić domenę szachy.glt.pl pod adres np szachy.pl/?lang=pl a chess.glt.pl pod szachy.pl/?lang=en Wtedy to już nie jest dokąłdnie ten sam adres, nie?
_________________
[img]http://forum.webd.pl/sig/sig.php[/img]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
bubak
PostWysłany: Pon Kwi 17, 2006 9:54 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 953
Skąd: PL

w sumie o to mi chodzilo Smile
_________________
Zapraszam na www.forumisko.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
FISHBO
PostWysłany: Wto Kwi 18, 2006 7:14 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 15 Kwi 2006
Posty: 4

Aha, to możecie jeszcze sprawdzić adres www.szachy.glt.pl bo nie działa a mi się przyda.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
arturo182
PostWysłany: Wto Kwi 18, 2006 7:49 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 01 Wrz 2003
Pochwał: 1
Posty: 1250

A to juz musisz pisać do admina serwisu: admin@glt.pl
_________________
[img]http://forum.webd.pl/sig/sig.php[/img]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group