Forum GLT.PL Strona Główna
GLT.PL
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Idź do strony 1, 2, 3  Następny
 co dokladnie wpisac w totalu commanderze... « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » 
Autor Wiadomość
bartol
PostWysłany: Nie Sty 08, 2006 11:49 am    Temat postu: co dokladnie wpisac w totalu commanderze... Odpowiedz z cytatem

Bajt
Bajt


Dołączył: 26 Lis 2005
Posty: 15

Co dokladnie wpisac w totalu commanderze...
W moim przypadku alians ma nazwe www.lzzp.glt.pl
haslo oczywiscie nie podamJednak jak kotos by mi mogl wyjasnic co nalzey wpisac w kazdym z okinek.Probowalem milion wariantow i za kazdy razem komenda ERROR.Incoret login.

Dziekuje

Strzelec
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Tares
PostWysłany: Nie Sty 08, 2006 11:53 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Paź 2003
Posty: 378
Skąd: Świecie

Glt.pl nie oferuje kont na strone www, tylko aliase...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
bartol
PostWysłany: Nie Sty 08, 2006 12:20 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bajt
Bajt


Dołączył: 26 Lis 2005
Posty: 15

W takim razie jak to sie publikuje w necie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dj.Bugs
PostWysłany: Nie Sty 08, 2006 2:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabajt
Gigabajt


Dołączył: 23 Wrz 2003
Posty: 835
Skąd: Gdynia

alias? no raczej normalnie sie go wpisuje. Strone muszisz najpierw wrzucic na serwer, darmowy czy płatny Twoja sprawa.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
beno
PostWysłany: Nie Sty 08, 2006 8:02 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 03 Maj 2005
Posty: 504
Skąd: Mrągowo

np. www republika.pl Razz
_________________
www.beno.glt.pl - projektowanie www.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
bubak
PostWysłany: Nie Sty 08, 2006 8:29 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 953
Skąd: PL

beno napisał:
np. www republika.pl Razz

co ty tak z ta republika? Mr. Green
_________________
Zapraszam na www.forumisko.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
DokotrFaust
PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 2:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bajt
Bajt


Dołączył: 08 Sty 2006
Posty: 12
Skąd: Polska\Kraków

Ej! No własnie mam identyczny problem...
Tylko ze teraz jak juz wiem ze glt nie oferuje stron www... to jeden problem z głowy Smile ale jest jeden jeszcze poniewaz np. jak wypelnie wszystko to nie moge sie polaczyc przekracza limit czasu...(wczesniej jak podawalem adres glt to bylo ,,Incoret login,, a teraz wogule nie chce sie polaczyc Sad )
Help!
_________________
...::Doktor Faust::...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
dj.Bugs
PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 2:47 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabajt
Gigabajt


Dołączył: 23 Wrz 2003
Posty: 835
Skąd: Gdynia

moze wpisujesz złe dane
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
DokotrFaust
PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 2:50 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bajt
Bajt


Dołączył: 08 Sty 2006
Posty: 12
Skąd: Polska\Kraków

Moze... A powie moze mi ktos co trzeba gdzie wpisac? Bo z tutorialu to nie kapuje...
_________________
...::Doktor Faust::...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
dj.Bugs
PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 2:56 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabajt
Gigabajt


Dołączył: 23 Wrz 2003
Posty: 835
Skąd: Gdynia

DokotrFaust napisał:
Moze... A powie moze mi ktos co trzeba gdzie wpisac? Bo z tutorialu to nie kapuje...

odpisałem w Twoim poscie http://glt.pl/forum/viewtopic.php?p=33906#33906
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
beno
PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 3:23 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 03 Maj 2005
Posty: 504
Skąd: Mrągowo

Bubak napisał:
beno napisał:
np. www republika.pl Razz

co ty tak z ta republika? Mr. Green

Bo jest najlepszym serwerem dla początkującyh, nie podam mu przecierz komercyjnych Wink
_________________
www.beno.glt.pl - projektowanie www.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
urg.pl
PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 6:39 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bajt
Bajt


Dołączył: 03 Sty 2006
Posty: 13

www.BIGHOST.pl darmowy hosting bez reklam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
bartol
PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 7:42 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bajt
Bajt


Dołączył: 26 Lis 2005
Posty: 15

Dobra ale jak zamiescic
ladny adres glt.lll.pl zamiat blblblblblb/republika/blabla ??????



Czyli rozumiem, ze jezykiem Was informatykow , mam wpisac zamiescic
alians na strone www?

Serdecznie piozdrawiam
Bartus
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
bubak
PostWysłany: Pon Sty 09, 2006 8:26 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 953
Skąd: PL

kurde zaloguj sie na glt.pl i tam uzupelnij pola w profilu diabel ludzier troche inteligencji Surprised
_________________
Zapraszam na www.forumisko.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
bartol
PostWysłany: Wto Sty 10, 2006 6:46 am    Temat postu: jeszcze raz Odpowiedz z cytatem

Bajt
Bajt


Dołączył: 26 Lis 2005
Posty: 15

Mam strone na republice.Darmowe konto.Wypelnilem tez zggloszenie o adres glt.pl Teraz chcialbym adres glt wrzucic na adres republiki.Wiem, ze glt aferuje tylko alianse a nie miejsce na serwerze dla strony.Dobrze, bede wiec mial te strone na republice , jednak chcialbym aby adres brzmial ....glt.pl

Nie wiem, ale nie umiem tego wyjasnic inaczej.

Bardzo przepraszam.

Strzelec
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Idź do strony 1, 2, 3  Następny Strona 1 z 3

Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group