|
 |
|
[STRONA+FORUM]www.fifa.fc.pl |
« Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » |
Autor |
Wiadomość
|
maxis |
Wysłany: Czw Lis 03, 2005 2:51 pm Temat postu: [STRONA+FORUM]www.fifa.fc.pl |
|
|
Bit

|
Witam.
Chciałbym zgłosić do oceny (obecnie nie ma na niej żadnych artykułów ponieważ jest to dopiero wersja beta – robiłem grafikę, teraz zajmę się dodawaniem info na stronę ) www.fifa.fc.pl - stronę zrobiłem sam, tylko integracja z phpbb na podstawie informacji z webfoto i phpbb2.pl) obecnie czyste phpbb2 z wgrywanymi modami - jak wyjdzie przemo 1.10 to zrobię update ) jak byście znaleźli jakiś bug byłbym wdzięczny... no i mówcie co poprawić/ulepszyć/dopracować
PS. to moja pierwsza strona
PS2. Było by mi miło jak byście oceniali stronkę w skali 0-10
Pozdrawiam |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
beno |
Wysłany: Czw Lis 03, 2005 8:28 pm Temat postu: |
|
|
 Gigabit

|
Jak na pierwszą strone to bardzo fajna, wygląd nie jest najgorszy Niektóre tabelki się rozwalają.
5/10 _________________ www.beno.glt.pl - projektowanie www.
Ostatnio zmieniony przez beno dnia Czw Lis 03, 2005 8:38 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
maxis |
Wysłany: Czw Lis 03, 2005 8:31 pm Temat postu: |
|
|
Bit

|
bo stronke robiłem pod Operą i teraz musze dopracowac by w IE tez dobrze wyglądała |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
arturo182 |
Wysłany: Pią Lis 04, 2005 2:37 pm Temat postu: |
|
|
 @Administrator

|
O kurcze, spodziewałem się kolejnej lamerskiej pierwszej strony(nie oszukujmy się, nikt odrazu nie wieział wsyztskiego), a ta strona jest naprawdę ładna!
Mam Opere więc nie widze żadnych problemów z tabelami, a dla IE nic nie zmieniaj, więcej osób sie nawróci na Opere
zasłuzone 6+/10
(chociaż jeżeli była by to juz kolejna stronka, to byłoby z 5+/10  _________________ [img]http://forum.webd.pl/sig/sig.php[/img]
Ostatnio zmieniony przez arturo182 dnia Pią Lis 04, 2005 5:25 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
maxis |
Wysłany: Pią Lis 04, 2005 3:48 pm Temat postu: |
|
|
Bit

|
Arturo - moze przez to ze jak ktos robi pierwszą stronke nie wie co to html... i bierze gotowe szablony... ja html uczyłem sie juz daaaawno temu.. ale raczej nie był mi potrzebny i poszedłem w strone grafiki komupterowej... |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lewiscordo |
Wysłany: Sob Gru 13, 2014 4:46 am Temat postu: |
|
|
Bit

|
|