Forum GLT.PL Strona Główna
GLT.PL
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości


Napisz nowy temat  Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Idź do strony 1, 2  Następny
 Subdomeny w GLT « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » 
Czy interesuje Cie mozliwosc zakladania subdomen do zarejestrowanych aliasow?
Tak
80%
 80%  [ 4 ]
Nie
20%
 20%  [ 1 ]
Wszystkich Głosów : 5
Autor Wiadomość
asadi
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Mar 2003
Posty: 273

No... musze przyznac, ze masz swieta racje. Z tymi aliasami mozna byloby sprobowac jedynie na starcie, kiedy GLT zaczynalo swoja kariere. Teraz jest troszke za pozno.
_________________
pzdr
http://w43.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Radh
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 30 Cze 2002
Pochwał: 1
Posty: 740
Skąd: Gdańsk

asadi napisał:
No... musze przyznac, ze masz swieta racje. Z tymi aliasami mozna byloby sprobowac jedynie na starcie, kiedy GLT zaczynalo swoja kariere. Teraz jest troszke za pozno.

zawsze mozna bylo zakaldac subdomeny w subdomenie. To nie zostalo wprowadzone teraz czy kilka dni temu lecz chyba na samym poczatku GLT!
_________________
Radh
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
asadi
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Mar 2003
Posty: 273

No ale z drugiej strony to oznacza, ze kazdy moze sobie zalozyc subdomene, mojego aliasu. Np. jesli mam alias:
przykladowadomena.glt.pl
to kazdy moze sobie zrobic jaja i zalozyc subdomene:
gupi.przykladowadomena.glt.pl
_________________
pzdr
http://w43.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
asadi
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Mar 2003
Posty: 273

Radh napisał:
przeciez mozna zalozyc sobie subdomeny w subdomenie: np http://www.moja_domena.w.glt.pl - ten adres to subdomena w subdomenie http://www.w.glt.pl Smile

No widzisz jak Ty piknie potrafisz mnie przekonac. Very Happy
_________________
pzdr
http://w43.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Radh
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 30 Cze 2002
Pochwał: 1
Posty: 740
Skąd: Gdańsk

przeciez mozna zalozyc sobie subdomeny w subdomenie: np http://www.moja_domena.w.glt.pl - ten adres to subdomena w subdomenie http://www.w.glt.pl Smile
_________________
Radh
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
bone
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kilobajt
Kilobajt


Dołączył: 30 Cze 2002
Posty: 33
Skąd: Lublin

Cool

dla mnie to by sie zrobil niezly chaos.. bo by byl szal zakladania 2 literowek oraz "zlotych" aliasow np. w.glt.pl z.glt.pl (!)

ja mowie NIE

@asadi
staraj sie edytowac posta, jezeli czegos zapomaniels, po to skrypt wyposarzony jest w edycje.. wiec edytuj... bo teraz co ty praktykujesz, to dla mnie nabijanie postow..
_________________
pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
asadi
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Mar 2003
Posty: 273

Ooo. Fajnie wiedziec, ze cos ciekawego sie szykuje. Smile
A moze uchylisz nam rabka tajemnicy i napiszesz cos o nowej usludze?

A co do aliasow pocztowych: Jakie beda miec mozliwosci?
_________________
pzdr
http://w43.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Dylas
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabajt
Gigabajt


Dołączył: 18 Lut 2003
Posty: 625

Co do Asadi to też zauwarzyłem ze dosc czesto mu sie zdarza pisania jednego posta pod drugim. No ale niech nabija RazzRazz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Radh
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 30 Cze 2002
Pochwał: 1
Posty: 740
Skąd: Gdańsk

asadi napisał:
Mieli podobno dac mozliwosc zakladania aliasow pocztowych, ale jakos ta sprawa ucichla.


Aliasy pocztowe sa w fazie testow.... Ale juz myslimy o kolejnej usludze:) Ktora powinna byc latwa w zrobieniu a co z atym idzie tez i pojawic sie szybko Smile
_________________
Radh
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
asadi
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Mar 2003
Posty: 273

Mieli podobno dac mozliwosc zakladania aliasow pocztowych, ale jakos ta sprawa ucichla.
_________________
pzdr
http://w43.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
SinGo
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Megabit
Megabit


Dołączył: 18 Mar 2003
Posty: 76
Skąd: Gliwice

Hmmm no w sumie to chyba masz racje a jeśli chodzi o GLT.pl to moim zdaniem powinni dodać jakieś nowe jeszcze opcje
_________________
www.DBGS.WAREZ.com
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
asadi
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Mar 2003
Posty: 273

SinGo napisał:
Popieram to jest dobry pomysł , ale to chyba niebedzie łatwe :/

A dlaczego nie ma byc latwe? Jesli skrypt do obsugi aliasow jest pisany podobnie do systemu ... (nie pamietam nazwy - skrypt jest rozpowszechniany darmowo przez jakis angielski serwis), to wystarczy dopisac kilka funkcji.
_________________
pzdr
http://w43.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
SinGo
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Megabit
Megabit


Dołączył: 18 Mar 2003
Posty: 76
Skąd: Gliwice

Popieram to jest dobry pomysł , ale to chyba niebedzie łatwe :/
_________________
www.DBGS.WAREZ.com
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
asadi
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Subdomeny w GLT Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Mar 2003
Posty: 273

Pytanko do Radh.
Czy mysleliscie o daniu uzytkownikom GLT mozliwosci zakladania subdomen? Sprawa bylaby dosc ciekawa.
_________________
pzdr
http://w43.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
bone
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kilobajt
Kilobajt


Dołączył: 30 Cze 2002
Posty: 33
Skąd: Lublin

Dylas napisał:
Co do Asadi to też zauwarzyłem ze dosc czesto mu sie zdarza pisania jednego posta pod drugim. No ale niech nabija RazzRazz


mozna i tak :>
_________________
pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Idź do strony 1, 2  Następny Strona 1 z 2

Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group