Forum GLT.PL Strona Główna
GLT.PL
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Idź do strony 1, 2  Następny
 moja pierwsza stronka « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » 
Autor Wiadomość
kocurEK
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: moja pierwsza stronka Odpowiedz z cytatem

Megabajt
Megabajt


Dołączył: 02 Mar 2003
Posty: 171
Skąd: Gdańsk

yow ludzie....o to adres mojej pierwszej stronki Very Happy http://kot40.glt.pl zapraszam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Slayer
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Terabit
Terabit


Dołączył: 14 Gru 2002
Posty: 1234
Skąd: From the shadow Samopoczucie: Twisted Fan: Within Temptation Love: Chwilowo wolne Motto: format c:

Jezeli gosc uwaza ter strone za wareza to watpie zeby usunal serial...

Slayer
_________________
[IMG]http://www.unobux.com/b/?s=1&u=slyadver[/IMG]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
{p
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bajt
Bajt


Dołączył: 20 Mar 2003
Posty: 9
Skąd: białystok

Rolling Eyes jako twoja pierwsza , stronka niejest fatalna ; ale jestem poddenerwowany kompresją wszystkich grafik na tej stronie , no..i czczionką ;, a w szczególności śmieciowatymi samplami javyscript --> są on wg. mnie niepotrzebne i denerwujące
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
SinGo
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Megabit
Megabit


Dołączył: 18 Mar 2003
Posty: 76
Skąd: Gliwice

No jak się przejrze to od strony html tez jest kiepsko Razz
_________________
www.DBGS.WAREZ.com
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Matik
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 25 Gru 2002
Posty: 415
Skąd: strzegom

Od strony html'a nie wyglada to moze najgorzej [!] ale grafa OLA BOGA karabin
_________________
www.qdownload.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
SinGo
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Megabit
Megabit


Dołączył: 18 Mar 2003
Posty: 76
Skąd: Gliwice

Musze popszeć Asadiego , zdjmij tę strone z serwa bo jak dlamnie to jest dno :/ rozumiem że to twoja pierwsza astrona ale z regóły pierwszych stron niedaje się do wyglądu na www, dopiero jak się podkształci w html-u i się zrobi coś dobrego to się zamieszcza Smile
_________________
www.DBGS.WAREZ.com
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
asadi
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Mar 2003
Posty: 273

Wojti napisał:
Witam co powiecie o www.files.glt.pl

Ja powiem tylko jedno: Zdejmij ta stronke jak najszybciej z serwera, a przynajmniej wykasuj z niej nr seryjny Pajaczka bo jestem uwrazliwiony na tym punkcie. Masz na to tydzien czasu. Jesli ten numer tam pozostanie bede musial zawiadomic Rafala Platka (autora Pajaczka).
_________________
pzdr
http://w43.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wojti
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gość




Witam co powiecie o www.files.glt.pl
Powrót do góry
Dylas
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabajt
Gigabajt


Dołączył: 18 Lut 2003
Posty: 625

Ej asadi nie trzeba miec serwera z obsluga Php wystarczy JS:
Kod:

<script languauge="javascript" src="podstawiasz plik menu"></script>

no i jeszcze trzeba w tym pliku menu zrobic cos takiego:
Kod:

document.write('tresc menu')

i gotowe SmileSmile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
asadi
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Mar 2003
Posty: 273

rozumiem ze chodzi Ci o kod:
Kod:
<?php indlude("plikdowklejenia") ?>

No i owszem. Ale chlopak uzywa serwera bez obslugi PHP.
_________________
pzdr
http://w43.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Dylas
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabajt
Gigabajt


Dołączył: 18 Lut 2003
Posty: 625

asadi napisał:
Z tym ze ramki sa kompletnie niepotrzebne to ja sie musze zgodzic, choc z drugiej strony bez obslugi moze byc wtedy problem z aktualizowaniem menu.

Niektore strony w pelni profesjonalne nadal jeszcze uzywaja ramek (strony posiadajace Certyfikat Jakosci ISO) patrz http://powiat.tczew.pl/


No ale sa takie scrypty ktore pomagaja w robieniu menu, w taki sposob ze wystarczy w jednym pliku cos zmienic juz na wszystkich stronach bedzie to zmienione. Gdzies juz na tym forum to podawalem Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Slayer
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Terabit
Terabit


Dołączył: 14 Gru 2002
Posty: 1234
Skąd: From the shadow Samopoczucie: Twisted Fan: Within Temptation Love: Chwilowo wolne Motto: format c:

Jesli ktos nie zna sie za bardzo na html'u to nie powinien sie zabierac za ramki, lepszym rozwiazaniem na początek sa table

Slayer
_________________
[IMG]http://www.unobux.com/b/?s=1&u=slyadver[/IMG]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
asadi
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Mar 2003
Posty: 273

Sorki za literowke. Oczywiscie chodzi o brak obslugi PHP
_________________
pzdr
http://w43.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
asadi
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Mar 2003
Posty: 273

Z tym ze ramki sa kompletnie niepotrzebne to ja sie musze zgodzic, choc z drugiej strony bez obslugi moze byc wtedy problem z aktualizowaniem menu.

Niektore strony w pelni profesjonalne nadal jeszcze uzywaja ramek (strony posiadajace Certyfikat Jakosci ISO) patrz http://powiat.tczew.pl/
_________________
pzdr
http://w43.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Dylas
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabajt
Gigabajt


Dołączył: 18 Lut 2003
Posty: 625

Wywal koniecznie ramki. Sprobuj zrobic cos tepszego na "sucho".
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Idź do strony 1, 2  Następny Strona 1 z 2

Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group