Autor |
Wiadomość
|
Kasti |
Wysłany: Wto Maj 24, 2005 6:14 pm Temat postu: [FLASH] Jak sciagnac pliki *.swf? |
|
|
Megabajt

|
Mam pytanie jak sciagnac pliki swf np. bannery itp. z innych stron?? jakiego programu uzyc? _________________ kastix.com |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Haku |
Wysłany: Wto Maj 24, 2005 6:37 pm Temat postu: |
|
|
 Kilobajt

|
w Maxthonie (dawniej MyIE) masz wbudowany plugin służący do ściągania tego typu plików. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
beno |
Wysłany: Sro Maj 25, 2005 2:11 pm Temat postu: |
|
|
 Gigabit

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasti |
Wysłany: Sro Maj 25, 2005 3:06 pm Temat postu: |
|
|
Megabajt

|
Cos mi ten flashsaver nie dziala. Musze sie na niego rejestrowac (czy go kupic) ?? Bo moge wejsc bez rejestracji, ale jak wyszukuje strone z ktorej chce sciagnac, zaznaczam i sciagam to mi nigdzie nie zapisuje. Pomocy :s _________________ kastix.com |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
beno |
Wysłany: Sro Maj 25, 2005 7:26 pm Temat postu: |
|
|
 Gigabit

|
|
Powrót do góry |
|
 |
KamboL |
Wysłany: Czw Maj 26, 2005 8:25 pm Temat postu: |
|
|
 Megabit

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Links |
Wysłany: Pon Sie 29, 2005 1:54 pm Temat postu: |
|
|
 Gigabit

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Martin |
Wysłany: Pią Sty 27, 2006 8:05 pm Temat postu: |
|
|
Kilobajt

|
Pliki swf są objęte ochroną i nie wolno ich ściagąć. Grozi to karze za złamanie praw autorskich gdy je zmienimy (edytujemy)! Pomyśl orobiłeś się jak głupi nad projektem - dajmy na to 2 miesiące a przyjdzie jakiś dupek nie mający zielonego pojęcia o programie, ale dopytawszy się o program którym można ściągnąc flasha i TOBIE go ukradnie! NIE BĘDZIE CI MIŁO!!!
Pozdro! _________________ www.martinsite.glt.pl - ZAPRASZAM !!! |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gasper |
Wysłany: Sob Sty 28, 2006 12:03 pm Temat postu: |
|
|
Kilobajt

|
(nawet jeśli) to ty ile razy kiedyś przegrywałeś płyty i crackowałeś programy? Bo to może legalne...
Polecam Avant Browser
www.avantbrowser.com |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
arturo182 |
Wysłany: Sob Sty 28, 2006 3:41 pm Temat postu: |
|
|
 @Administrator

|
Czyli wg. Ciebie ktoś kradnie (kopiuje nielegalnie płytki) to i Ty mozesz? Ciekawe wytłumaczenie. _________________ [img]http://forum.webd.pl/sig/sig.php[/img] |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Martin |
Wysłany: Sob Sty 28, 2006 8:18 pm Temat postu: |
|
|
Kilobajt

|
Gasper napisał: |
(nawet jeśli) to ty ile razy kiedyś przegrywałeś płyty i crackowałeś programy? Bo to może legalne... |
Aha, rozumiem....czyli źle napisałem, miałem napisać: "TAK TAK kradnijcie wszystkie swfki ze stron, ile tylko możecie!" ?? - czyli zezwalacie na kradnięcie plików tego typu ze stron... ano to rozumiem! _________________ www.martinsite.glt.pl - ZAPRASZAM !!! |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Links |
Wysłany: Pią Lut 17, 2006 5:01 am Temat postu: |
|
|
 Gigabit

|
Martin napisał: |
(nawet jeśli) to ty ile razy kiedyś przegrywałeś płyty i crackowałeś programy? Bo to może legalne... |
Aha, rozumiem....czyli źle napisałem, miałem napisać: "TAK TAK kradnijcie wszystkie swfki ze stron, ile tylko możecie!" ?? - czyli zezwalacie na kradnięcie plików tego typu ze stron... ano to rozumiem! |
Martin, to właśnie po to w animacjach umieszcza się sopki typu "by links" z odnośnikiem do strony :> _________________
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
beno |
Wysłany: Nie Lut 19, 2006 10:58 am Temat postu: |
|
|
 Gigabit

|
Links napisał: |
Martin napisał: |
Aha, rozumiem....czyli źle napisałem, miałem napisać: "TAK TAK kradnijcie wszystkie swfki ze stron, ile tylko możecie!" ?? - czyli zezwalacie na kradnięcie plików tego typu ze stron... ano to rozumiem! |
Martin, to właśnie po to w animacjach umieszcza się sopki typu "by links" z odnośnikiem do strony :> |
Tylko, że czasem takie coś niebardzo pasuje. _________________ www.beno.glt.pl - projektowanie www. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
CzyzuWielki |
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 5:00 pm Temat postu: |
|
|
Bit

|
Lol - nie wiedzialem że pliki .swf można edytować - powiedzcie mi jak - prosze... Hyh do tej pory edytowaem tylko .fla xD |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
beno |
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 7:06 pm Temat postu: |
|
|
 Gigabit

|
CzyzuWielki napisał: |
Lol - nie wiedzialem że pliki .swf można edytować - powiedzcie mi jak - prosze... Hyh do tej pory edytowaem tylko .fla xD |
Czy tu ktoś tak stwierdził ? _________________ www.beno.glt.pl - projektowanie www. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|