|
 |
|
[UWAGA] problem z aliasem |
« Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » |
Autor |
Wiadomość
|
ross |
Wysłany: Pią Mar 11, 2005 1:26 pm Temat postu: [UWAGA] problem z aliasem |
|
|
Bit

|
Witam,
Mam problem ze stroną. Mam alias glt.pl i kiedy otwieram stronkę wpisujac taki adresmojastrona.glt.pl to wyswietla mi się ponizszy komunikat.
Natomiast kiedy otwieram stronkę wpisując link dhost.info/mojastrona to wszystko elegancko się wyswietla.
Prosze o pomoc
Cytat: |
Jeżeli strona ta jest widoczna, oznacza to poprawną instalację serwera Apache. Można już zamienić zawartość tej witryny.
--------------------------------------------------------------------------------
Czy zamiast spodziewanej witryny WWW widoczna jest ta?
Strona ta jest widoczna, ponieważ administrator serwera WWW zmienił jego konfigurację. Proszę skontaktować się z osobą odpowiedzialną za zarządzanie tym serwerem. Apache Software Foundation, producent oprogramowania serwerowego Apache, nie administruje tą witryną i nie jest w stanie pomóc w sprawach związanych z jej konfiguracją.
--------------------------------------------------------------------------------
Do niniejszej dystrybucji serwera Apache dołączono anglojęzyczną dokumentację.
Poniższe logo, "Powered by Apache", można stosować bez ograniczeń. Dziękujemy za wybranie Apache'a!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ardis |
Wysłany: Sro Maj 11, 2005 6:31 pm Temat postu: |
|
|
Bit