Forum GLT.PL Strona Główna
GLT.PL
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 [pytanie]domeny w cpanel'u? « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » 
Autor Wiadomość
KORVAX
PostWysłany: Pon Paź 18, 2004 8:44 pm    Temat postu: [pytanie]domeny w cpanel'u? Odpowiedz z cytatem

Kilobajt
Kilobajt


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 38
Skąd: co

hello
(dawno mni tu nie było)
mam pytanie, jak dodać domene do konta, które obsługiwane jest przez cpanel?
z góry dzieki
KORVAX
_________________
Street Racers...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Daniels
PostWysłany: Pon Paź 18, 2004 9:11 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Megabit
Megabit


Dołączył: 24 Sie 2004
Posty: 64

Domenę czy subdomenę?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
KORVAX
PostWysłany: Pon Paź 18, 2004 9:43 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kilobajt
Kilobajt


Dołączył: 09 Mar 2003
Posty: 38
Skąd: co

domenę Very Happy
_________________
Street Racers...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group