Forum GLT.PL Strona Główna
GLT.PL
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 w jaki sposob umieścic strone na serverze GLT.pl « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » 
Autor Wiadomość
Kropek@
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: w jaki sposob umieścic strone na serverze GLT.pl Odpowiedz z cytatem

Gość




Zalozylem konto na glt i nie wiem w jak umiescic strone ktora zrobilem na kompie na serverze i czy łącząc sie przez ftp mam podac taki sam login i haslo jak tego konta ktore zlozylem na glt ????
Powrót do góry
Matik
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 25 Gru 2002
Posty: 415
Skąd: strzegom

O localhost to ja wiem bo mam apacza i robie stronke w php Smile Smile Smile możecie zobaczyć www.scriptarea.glt.pl A tak do rzeczy, to jak zrobic zeby ktos inny mogl wejc na moj serwer ? Dałem kiedyś quplowi mije ip i nazwe foldre i....404
_________________
www.qdownload.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Matik
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 25 Gru 2002
Posty: 415
Skąd: strzegom

O localhost to ja wiem bo mam apacza i robie stronke w php Smile Smile Smile możecie zobaczyć www.scriptarea.glt.pl A tak do rzeczy, to jak zrobic zeby ktos inny mogl wejc na moj serwer ? Dałem kiedy
_________________
www.qdownload.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Gość
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 26 Sty 2003
Posty: 444
Skąd: z Internetu

Załuz sobie darmowe konta na republika.pl Smile

www.republika.pl daja 6mb :>
_________________
www.NaMedal.PL - twoja.nazwa.NaMedal.PL
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Gość
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Terabajt
Terabajt





a tego apacza skąd wziąść??????????
Powrót do góry
Szym
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 01 Sty 1970
Posty: 71
Skąd: Gdańsk

jesli masz odpalonego apacza to wystarczy wpisac w przegladarce:
http://localhost/~nazwa_konta_lub_strony/
_________________
Nowe projekty juz prawie gotowe Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Matik
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 25 Gru 2002
Posty: 415
Skąd: strzegom

jak masz apacza zainstlowanego to wrzuć to (niekoniecznie komanderem) Smile) do C:\apache\users\nazwa_konta_lub_strony_:)_

i chyba wysatrczy

kurde nie wystarczy Smile

wie ktoś co poźniej trzeba zrobić
_________________
www.qdownload.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Radh
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Re: win com Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 30 Cze 2002
Pochwał: 1
Posty: 740
Skąd: Gdańsk

8balls napisał:
mam wlasny serwer i chciałbym sobie wrzucic swoją stronke, mam win commandera i co? jak wrzucic tą stronke do neta ?? pomozcie

Jesli masz wlasny serwer ktory jest widoczny w internecie to nie powinienes miec zadnego problemu z tym
_________________
Radh
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
8balls
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: win com Odpowiedz z cytatem

Gość




mam wlasny serwer i chciałbym sobie wrzucic swoją stronke , mam win commandera i co? jak wrzucic tą stronke do neta ?? pomozcie
Powrót do góry
roko
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gość




wow
Powrót do góry
Radh
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 30 Cze 2002
Pochwał: 1
Posty: 740
Skąd: Gdańsk

Glt nie daje miejsca pod konta www. By zgrac zrobiona przez Ciebie strone na serwer musisz miec na tym serwerze konto. Zaloz sobie konto na darmowym serwerze w WP, Onecie badz na Interii. Login i haslo na takim darmowym koncie nie musi sie pokrywac z loginem i haslem ktore zarejestrowales sobie w GLT. Strone na serwer wrzuc rzez ftpa - polecam do tego Windows Commandera. W przypadku problemow sluze jeszcze pomoca:)
_________________
Radh
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Matik
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 25 Gru 2002
Posty: 415
Skąd: strzegom

sory.......niechcący mi sie enter wcislo Smile Pozdro matik
_________________
www.qdownload.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group