Autor |
Wiadomość
|
boo |
Wysłany: Sob Paź 18, 2003 12:03 pm Temat postu: GLT jest do dupy |
|
|
Megabajt

|
tak jak w temacie, jedynie forum jest godne uwagi.
Login, minimum 8 znaków - bez komentarza
poza tym loginem, to ja mam chyba z 50 kont na glt bo sie co chwile jedno po drugim pieprzy, wiem że kieeeeeeeeeeeedyś załorzyłem konto pustak, teraz przekonany że konto usunięte (po tak długim czasie) okazuje się za nadal istnieje (rejestrowałęm sie któryś z koleji raz, i pisze że wybrany login istnieje) to daje mój login, i hasło te co zawsze, ale sie okazuje że niedziała (normalka) więc chce żeby mi na maila wysłąli hasło, wpisuje login, wpisuje maila, i pisze że wybrany login jest zły, kurwa, zastanuwcie sie czy jest ten login czy go kurwa mać niema, a adres email jest dobry bo wszystkie konto na niego rejestruje. _________________ Jak świat mógł wrócić do swojego wcześniejszego biegu jeśli tyle złego się zdażyło, ale tak jak w zakończeniu to tylko coś co przemija, cień, nawet ciemność musi przeminąć, i nowy dzień nadejdzie, i kiedy słońce zaświeci, zaświeci najjaśniej |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
boo |
Wysłany: Sob Paź 18, 2003 12:06 pm Temat postu: |
|
|
Megabajt

|
dla tego zachęcam do domen na SUPER serwerze www.er.pl, jest lepsza domena niż glt.pl, a komponenty to www.liczniki.boo.pl, jest jeszcze więcej komponentów i wogle są lepsze niż na glt.pl, naprawde, niewarto być na glt.pl, jedynie forum jest troche dobre, choć są lepsze o HTML _________________ Jak świat mógł wrócić do swojego wcześniejszego biegu jeśli tyle złego się zdażyło, ale tak jak w zakończeniu to tylko coś co przemija, cień, nawet ciemność musi przeminąć, i nowy dzień nadejdzie, i kiedy słońce zaświeci, zaświeci najjaśniej |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ex|prof_ |
Wysłany: Sob Paź 18, 2003 1:52 pm Temat postu: |
|
|
Gigabajt

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Treeny |
Wysłany: Sob Paź 18, 2003 7:05 pm Temat postu: |
|
|
Gigabajt

|
W sumie to chyba logiczne. Po co narzekać? Jak się coś nie podoba to delikatnie mówiąc won. Jest wiele innych serwisów, które na pewno bardziej Ci się spodobają...:/ _________________ (A)neczka |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
soyka |
Wysłany: Nie Paź 19, 2003 4:59 pm Temat postu: |
|
|
Megabajt

|
Eh... to Wy tacy jesteście zamiast pomóc to lepiej powiedzieć papa albo won... widać kto tu jest [cenzura]...
A tak przy okazji, Boo przesadzasz! Zawsze może być gorzej... diabel |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ex|prof_ |
Wysłany: Nie Paź 19, 2003 5:02 pm Temat postu: |
|
|
Gigabajt

|
|
Powrót do góry |
|
 |
rdpan |
Wysłany: Sro Paź 22, 2003 3:54 pm Temat postu: |
|
|
 Gigabit

|
PRZYPOMINAM ŻE KAŻDY MOŻE WYRAŻAĆ OPINIE O GLT.PL ALE ON ŁAMIE REGULAMIN ! _________________ Skype: rafiki14 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość |
Wysłany: Sro Paź 22, 2003 4:59 pm Temat postu: |
|
|
Terabajt

|
Zgadzam się z modami jak mu sie GLT.PL nie podoba to po co na nim jest niech załozy sobie inna domene Ja zostaje na GLT bo w przeciwienistwie do boo nie mam problemów a po stronie chodzi się prosto, łatwo i przyjemnie |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Skerbi |
Wysłany: Sro Paź 22, 2003 5:02 pm Temat postu: |
|
|
Megabit

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Slayer |
Wysłany: Sro Paź 22, 2003 5:46 pm Temat postu: |
|
|
 Terabit

Dołączył: 14 Gru 2002 Posty: 1234 Skąd: From the shadow Samopoczucie: Twisted Fan: Within Temptation Love: Chwilowo wolne Motto: format c:
|
Ktytyka... Wszyscy tylko krytykują i krytykują a zastanówcie sie czy sami zrobilibyście coś tak slabego wedlug was sami... Denerwuja mnie ludzie którzy marudzą ze to jest zbyt, za albo poprostu do d... masz problem - napisz do admina a nie bedziesz tu pieprzył (za przeproszeniem) jakieś głupoty ! Ate ałe twoje lcizniki są beznadziejne, sam mam konto na glt.pl i działa bez zarzutów !!! _________________ [IMG]http://www.unobux.com/b/?s=1&u=slyadver[/IMG] |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KlakieR |
Wysłany: Sro Paź 22, 2003 5:55 pm Temat postu: |
|
|
Gigabit

|
Mi również GLT świetnie chodzi i uważam że jest the best.
Oprócz tego atmosfera na Forum jest super _________________ Everything is possible...you just have to try
http://www.all_about.glt.pl
Podłaczam neta, komputer odpalam, system Windows się pojawia, hasło wprowadzam, wchodzę do folderu, z kosza śmieci kasuję, wpisuję :www.glt.pl i na forum dyskutuje |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
arturo182 |
Wysłany: Sro Paź 22, 2003 6:11 pm Temat postu: |
|
|
 @Administrator

|
Zgadzam sie!!!!!! _________________ [img]http://forum.webd.pl/sig/sig.php[/img] |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tares |
Wysłany: Sro Paź 22, 2003 6:23 pm Temat postu: |
|
|
Gigabit

|
Heh.. Mi GLT podoba się bardzo i choć raz jeden alians mi zaginął wszycho dobrze się skończyło.Jest to jeden z nielicznych serwisów na jakie regularnie zaglądam.A forum jest po prostu The best. Aha i uważaj bo admini ci konto skasują Boo i zbanują IP (Żartuje myśle że oni są wpożo) |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
rdpan |
Wysłany: Nie Paź 26, 2003 8:57 pm Temat postu: |
|
|
 Gigabit

|
Boo łamiesz regulamin ! Możesz powiedzieć że glt jest złe ale nie panikuj to szkodzi A no i tak jusz troche ostatnio tu się na glt nie powodzi adminom ale ja na ich nie krzycze
wieżę im że jeszze coś zrobią że glt.pl da wolność i wybór za darmo tylko kied nadejdą te czasy  _________________ Skype: rafiki14 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
rdpan |
Wysłany: Nie Paź 26, 2003 8:59 pm Temat postu: |
|
|
 Gigabit

|
nikogo nie obraźiłęm _________________ Skype: rafiki14 |