Autor |
Wiadomość
|
djr |
Wysłany: Sro Mar 30, 2005 1:16 pm Temat postu: [PYTANIE] Kontakt z Administratorem... |
|
|
Bajt

|
Mam bardzo ważne pytanie. Zadaje je już chyba kolejny raz i sorrki wielkie za to. Możecie śmiało skasować moje tematy po odpowiedzi na nie. Bardzo pilnie potrzebuje skontaktować się z Administratorem glt.pl. Napisałem już kilka maili, niestety nie odpowiada. Czy może mnie ktoś z Nim skontaktować w jakiś inny sposób? Proszę o odpowiedź. W razie czego mój mail to djr(MALPKA)dolsat.pl. Dzięki wielkie z góry! |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość |
Wysłany: Czw Mar 31, 2005 12:17 am Temat postu: |
|
|
Gigabit

|
Aby skontaktowac sie z adminem glt.pl nalezy wyslac maila do Radh'a admin@glt.pl lub do Szym'a szym@globtel.pl . A temat powinien znalesc sie w dziale Webmasterzy o GLT.PL _________________ www.NaMedal.PL - twoja.nazwa.NaMedal.PL |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Slayer |
Wysłany: Czw Mar 31, 2005 5:30 am Temat postu: |
|
|
 Terabit

Dołączył: 14 Gru 2002 Posty: 1234 Skąd: From the shadow Samopoczucie: Twisted Fan: Within Temptation Love: Chwilowo wolne Motto: format c:
|
|
Powrót do góry |
|
 |
djr |
Wysłany: Czw Mar 31, 2005 3:19 pm Temat postu: |
|
|
Bajt

|
1. Sorry, jeśli wielki problem sprawiło umieszczenie tematu NIE w dziale "Webmasterzy o GLT.PL".
2. Przestrzegam zasad, bo sam prowadziłem kilka serwisów (obecnie jeden, na którzy zresztą serdecznie zapraszam, napiszcie, jeśli bęedziecie chcieli adres).
3. Dzięki za odpowiedzi. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Revan |
Wysłany: Czw Mar 31, 2005 6:01 pm Temat postu: |
|
|
Megabajt

|
A moze jednak ich nie przestrzegasz ? Zauwazyles moze taki maly przycisk "szukaj" ? A moze link "kontakt" na stronie glownej ? |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
djr |
Wysłany: Sob Kwi 02, 2005 2:40 pm Temat postu: |
|
|
Bajt

|
Wysłałem już z 20 maili poprzez dział KONTAKT na stronie głównej! Niestety nie dostaje żadnej odpowiedzi. I chciałem, żeby ktoś podał mi może jakiś inny kontakt z Adminem. Np może telefon, czy coś! |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Radh |
Wysłany: Sob Kwi 30, 2005 11:26 am Temat postu: |
|
|
@Administrator

|
pisz na r@glt.pl - z pewnoscia odpowiem i postaram sie pomoc. Niestety tamte maile sa oki ale chwilo drugi administrator nie mogl sie zajac sprawami GLT. _________________ Radh |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Revan |
Wysłany: Pon Maj 02, 2005 11:35 am Temat postu: |
|
|
Megabajt

|
|
Powrót do góry |
|
 |
sliz3r |
Wysłany: Wto Maj 03, 2005 11:19 am Temat postu: |
|
|
Gigabit

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Radh |
Wysłany: Sob Maj 07, 2005 4:28 pm Temat postu: |
|
|
@Administrator

|
Niestety artykul zostal napisany nierzetelnie. Niestety autorzy serwisu HACKING.PL nawet nie probowali sprawdzic u zrodla jak na prawde wyglada sytuacja, to wyglada na szukanie taniej sensacji... _________________ Radh |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Maras |
Wysłany: Sob Maj 07, 2005 11:07 pm Temat postu: |
|
|
Gigabit

|
jak pozowlicie także sie wypowiem :
osobiście uważam stronę podaną powyżej za niezbyt wirygodną informację a także informacje na forum webhelp... .
Po prostu nie są wykładnikiem dla mnie .
pozdrawiam _________________ pozdrawiam
Pomoc , Porady , Prawo |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|