Forum GLT.PL Strona Główna
GLT.PL
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 [SPONSOR] Szukam sponsora « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » 
Autor Wiadomość
KlakieR
PostWysłany: Nie Wrz 21, 2003 7:17 pm    Temat postu: [SPONSOR] Szukam sponsora Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 09 Lip 2003
Posty: 364
Skąd: Hannover

Szukam sponsora dla mojej nowej strony.
Do końca nie jest jeszcze skończona choc jest już w internecie po wp co mnie nie zadowała przez reklamy i nie ma tam zbyt wiele miejsca Sad
Potrzebuję:
około 10 mb
php mile widziane i żeby był w miare szybki serwer.
Podam adres strony narazie tym którzy by chcieli nam pomóc:
demnbell7x@interia.pl
Dziękuję
_________________
Everything is possible...you just have to try
http://www.all_about.glt.pl

Podłaczam neta, komputer odpalam, system Windows się pojawia, hasło wprowadzam, wchodzę do folderu, z kosza śmieci kasuję, wpisuję :www.glt.pl i na forum dyskutuje Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Napedzik
PostWysłany: Nie Wrz 21, 2003 8:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 23 Lip 2003
Posty: 473
Skąd: Gdańsk

Podaj temacik stronki.
_________________
Jeżeli nie masz nic do powiedzenia, to powiedz to wprost Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
KlakieR
PostWysłany: Pon Wrz 22, 2003 1:35 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 09 Lip 2003
Posty: 364
Skąd: Hannover

Napedzik napisał:
Podaj temacik stronki.


Narazie nie chciałbym
ale ty ją znasz Smile
_________________
Everything is possible...you just have to try
http://www.all_about.glt.pl

Podłaczam neta, komputer odpalam, system Windows się pojawia, hasło wprowadzam, wchodzę do folderu, z kosza śmieci kasuję, wpisuję :www.glt.pl i na forum dyskutuje Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
krzyk_skate
PostWysłany: Pon Wrz 22, 2003 6:07 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 30 Cze 2003
Posty: 312
Skąd: strzegom

a nie lepiej zalozyc sobie na lycosie
-50 mb
-php
-mysql
-dosc szybki transwer
ma upierdliwom reklame ale mozesz sie jej pozbyc dopisujac <style>


dziekujem za uwage Mr. Green
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
KlakieR
PostWysłany: Pon Wrz 22, 2003 6:31 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 09 Lip 2003
Posty: 364
Skąd: Hannover

No mam ale Lycos ma też swoje wady Wink
_________________
Everything is possible...you just have to try
http://www.all_about.glt.pl

Podłaczam neta, komputer odpalam, system Windows się pojawia, hasło wprowadzam, wchodzę do folderu, z kosza śmieci kasuję, wpisuję :www.glt.pl i na forum dyskutuje Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
krzyk_skate
PostWysłany: Pon Wrz 22, 2003 6:34 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 30 Cze 2003
Posty: 312
Skąd: strzegom

a jakie ma wady Confused lycos
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
KlakieR
PostWysłany: Pon Wrz 22, 2003 7:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 09 Lip 2003
Posty: 364
Skąd: Hannover

Reklamy i nie czyta plików:bmp i gif
_________________
Everything is possible...you just have to try
http://www.all_about.glt.pl

Podłaczam neta, komputer odpalam, system Windows się pojawia, hasło wprowadzam, wchodzę do folderu, z kosza śmieci kasuję, wpisuję :www.glt.pl i na forum dyskutuje Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
ex|prof_
PostWysłany: Wto Wrz 23, 2003 4:57 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabajt
Gigabajt


Dołączył: 20 Kwi 2003
Posty: 768

yyyyy chyba smieszny sie robisz gify odczytuje bez problemu bmp tez przecierz to sa zwykle formaty plikow graficznych a pozatym to kto za przeproszeniem jest taki glupi i uzywa plikow bmp jako grafiki na stronie przecierz toz to jest masohizm ;]
a moze poprostu plik ma nazwe nazwa.GIF lub nazwa.BMP a ty w kodzie piszesz:
Kod:
<IMG src="nazwa.gif lub nazwa.bmp">

_________________
GetFun.pl - twoja rozrywka, smieszne filmy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
arturo182
PostWysłany: Wto Wrz 23, 2003 5:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 01 Wrz 2003
Pochwał: 1
Posty: 1250

Piwko.pl jest dobre: 60 MB i php, a nazwę się załatwia domeną w glt.pl Razz

l0siek :]: Zakladanie kont na www.piwko.pl zostalo zawieszone.
_________________
[img]http://forum.webd.pl/sig/sig.php[/img]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group