Forum GLT.PL Strona Główna
GLT.PL
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 Jakie sa kryteria rejestracji (lub nie) domeny? « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » 
Autor Wiadomość
Jerzyk
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Jakie sa kryteria rejestracji (lub nie) domeny? Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 06 Lis 2002
Posty: 3
Skąd: 3city

Mam problemik.
Jak rejestruje domeny albo zmieniam ich dane to albo sie pojawia ze zarejestrowano / zmieniono, i faktycznie tak jest (1/100 przypadkow), albo pisze mi ze zarejestrowano / zmieniono pomyslnie, ale nic sie nie zmienia (tzn nie dodaje sie albo nie zmieniaja sie dane). Czemu tak jest lub od czego to zalezy?? Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Szym
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 01 Sty 1970
Posty: 71
Skąd: Gdańsk

hmmm bardzo dziwne i prawie niemozliwe ...
_________________
Nowe projekty juz prawie gotowe Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Jerzyk
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 06 Lis 2002
Posty: 3
Skąd: 3city

Hmm.. a jednak tak jest Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Szym
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 01 Sty 1970
Posty: 71
Skąd: Gdańsk

To moze jakis przyklad ...
O wiele latwiej jest znalezc blad gdy ma sie podany jakis konkret
_________________
Nowe projekty juz prawie gotowe Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
wishmaster
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gość




TO DZIALA!!!
jestem wdzieczny i pelen uznania
Powrót do góry
wishmaster
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gość




tez mam ten problem - zakladam nowa domene uzupelniam te okienka klikam zapisz pisze domena zostala pomyslnie zarejestrowana ale po prawej w spisie domen jej nie ma...
Powrót do góry
Szym
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 01 Sty 1970
Posty: 71
Skąd: Gdańsk

Prowdopodobnie chodzilo o problem z ' (pojedynczy apostrof)
To znaczy jesli w ktorym polu opis zawieral pojedynczy apostrof
Ten problem zostal rozwiazany
Jesli to inny blad to prosze o przyklad
_________________
Nowe projekty juz prawie gotowe Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group