Autor |
Wiadomość
|
fr0g |
Wysłany: Nie Cze 08, 2003 1:10 pm Temat postu: Czat na strone |
|
|
Bit

|
Mam pytanie jak moge "zrobic" czat na stronie. Tzn cos w stylu polchat.pl? Jesli znacie jakas taka strone to thx z gory.! _________________ Kazda chwila to czas aby wszystko zmienic... |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
............. |
Wysłany: Nie Cze 08, 2003 2:07 pm Temat postu: |
|
|
Gość
|
Po prostu wejdz na www.polchat.pl zaloz se tam staly nick potem zaloz czat (tam bedzie to pisac) i wpisz HTML (jaki Ci podadza) na swoja strone
Papa |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Radh |
Wysłany: Nie Cze 08, 2003 4:04 pm Temat postu: |
|
|
@Administrator

|
lub napisz na maila radh@glt.pl a udostepnimy Ci czata ktorym dysponujemy. Pierwotnie meilismy w planach wogole odostepnic czata ludziom ale poki co nie mamy czasu na przygotownaie pod o systemu glt.pl Ale byc moze jak szym znajdzie troszke wolnego czasu to zrobi czata jako nowa usluge GLT a poki co chetnym mozemy dac czata tylko tym co napisza do nas maila - radh@glt.pl _________________ Radh |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
fr0g |
Wysłany: Nie Cze 08, 2003 4:08 pm Temat postu: thx |
|
|
Bit

|
a moze cos wiecej niz tylko to stronka na ktorej moze jest jeszcze forum i ksiazka itp. _________________ Kazda chwila to czas aby wszystko zmienic... |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
BINKS |
Wysłany: Nie Cze 08, 2003 4:40 pm Temat postu: |
|
|
Gigabit

|
Nawet jeśli założysz czat nikt nie bedzie na niego wchodził i nigdy nie spotkają się 2 osoby!!! Ale próbuj...  _________________ PROGRAMY - SPOLSZCZENIA www.programs.pl
Ostatnio zmieniony przez BINKS dnia Sro Lis 19, 2003 18:31, w całości zmieniany 4589 razy |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
fr0g |
Wysłany: Nie Cze 08, 2003 7:46 pm Temat postu: thx |
|
|
Bit

|
Binks thx za te pocieszenie...
ale wiedz ze to chat dla ludzi ktorzy sie specjalnie umawiaja na niego bo nikogo innego tam nie ma ;D i co ty na to ?? _________________ Kazda chwila to czas aby wszystko zmienic... |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
BINKS |
Wysłany: Nie Cze 08, 2003 7:53 pm Temat postu: |
|
|
Gigabit

|
Spoko - ja nie mówie żebyś nie zakładał...a ja ani nie pocieszałem...tylko wyrażałem swoją opinię...!  _________________ PROGRAMY - SPOLSZCZENIA www.programs.pl
Ostatnio zmieniony przez BINKS dnia Sro Lis 19, 2003 18:31, w całości zmieniany 4589 razy |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Treeny |
Wysłany: Wto Cze 10, 2003 7:13 pm Temat postu: |
|
|
Gigabajt

|
Były takie mini czaty, ale niebardzo pamiętam adres tej stronki. Jeden był na jakimś kursie bloga (nie wiem którym), a drugi na jakiejś zagranicznej stronie. Jeśli cię takie interesują to znajdę adres. Ale one są głupie, bo żeby się pojawiła odpowedź, trzeba najpierw odświeżyć stronę. Dlatego z niego zrezygnowałam... _________________ (A)neczka |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Treeny |
Wysłany: Sob Cze 14, 2003 11:38 am Temat postu: |
|
|
Gigabajt

|
Jak kto chce to niech sobie obejrzy te małe. W kodzie można zmieniać kolory no i ręcznie zmienić język. http://www.tag-board.com/ _________________ (A)neczka |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Grzesiek |
Wysłany: Sob Cze 21, 2003 11:30 pm Temat postu: |
|
|
Gość
|
ja z checia udostepnie pokoj czata komercyjnego każdemu kto bedzie miał pomysł jak tam sprowadzić ludzi ;D
teraz juz praktycznie gg wyparło wszystkie prywatne czaty ;D |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Slayer |
Wysłany: Nie Cze 22, 2003 9:51 am Temat postu: |
|
|
 Terabit

Dołączył: 14 Gru 2002 Posty: 1234 Skąd: From the shadow Samopoczucie: Twisted Fan: Within Temptation Love: Chwilowo wolne Motto: format c:
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|