|
 |
|
pamiatki |
« Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » |
Autor |
Wiadomość
|
sliz3r |
Wysłany: Nie Lip 06, 2003 11:05 am Temat postu: pamiatki |
|
|
Gigabit

|
Jesli masz jaks pamiatke zwakacji, sam sobie kupiles czy komus to napisz co dostales/lub kupiles a dostalem orginalny kufel FCBarcelony (druzyna pilkarska) |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
krzyk_skate |
Wysłany: Nie Lip 06, 2003 12:39 pm Temat postu: |
|
|
Gigabit

|
dziwny topic ale jak pytasz to ja mam karty do gry z Krety zegar wodny także z Krety mam też kufel z Barcelony mam jeszcze więcej ale niechce mi się o nich pisać |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Slayer |
Wysłany: Nie Lip 06, 2003 2:05 pm Temat postu: |
|
|
 Terabit

Dołączył: 14 Gru 2002 Posty: 1234 Skąd: From the shadow Samopoczucie: Twisted Fan: Within Temptation Love: Chwilowo wolne Motto: format c:
|
Na miejscu administratora zabroniłbym pisania takich tematów, z załozenia dział hyde park miał byc tym samym co humor, czyli miejsciem gdzie moglibyśmy pośmiac sie troche,a w tym momencie jest miejscem do nabijania postów ! No cóż, ja adminem nie jestem, poza tym jutro wyjezdzam i nie zobaczycie mnie do 7.08.03 , chyba że bede miał dostep do neta wtedy napewno wpadne ! _________________ [IMG]http://www.unobux.com/b/?s=1&u=slyadver[/IMG] |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
>TOMEK< |
Wysłany: Nie Lip 06, 2003 4:25 pm Temat postu: |
|
|
Megabajt

|
Zgadzam sie z przedmówcą bardzo dziwny temat i do nabijania postów  _________________ |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
 |
|
Strona 1 z 1 |
|