Forum GLT.PL Strona Główna
GLT.PL
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 Znów IP lecz troche inaczej :) « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » 
Autor Wiadomość
Slayer
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Znów IP lecz troche inaczej :) Odpowiedz z cytatem

Terabit
Terabit


Dołączył: 14 Gru 2002
Posty: 1234
Skąd: From the shadow Samopoczucie: Twisted Fan: Within Temptation Love: Chwilowo wolne Motto: format c:

Posłuchajcie ! Neta dostarcza mi kablówka, i pdobnie jak moi koledzy mam 2 ip, przyposcmy ze chcialbym zagrac przez neta w gre z kumpem z innego miasta ktory nie nalezy do naszej sieci , co musze zrobić żebysmy mogli zagrac ? Tzn, jakie ip podac ?


Slayer
_________________
[IMG]http://www.unobux.com/b/?s=1&u=slyadver[/IMG]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
asadi
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Mar 2003
Posty: 273

Zdaje mi sie, ze admin musialby Ci najpierw na serwie zrobic przekierowanie portow uzywanych w grze, na Twojego kompa.
Nie jestem pewien czy mozna to zrobic inaczej.
_________________
pzdr
http://w43.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
YOU
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 294
Skąd: z Polski

Ja mam podobna sytuacje..............mam 2 a nawet 3 Ip przyczyna
1 dostawca neta dla 2 dostawcy 1 ip
2 koles ktory mi dostarcza neta 2 ip
3 server w mojej siecie LAn 3 ip
i dopiero za tym ja mam swojego kompa czyli krotko mowiac nie moge grac w gry z kumplem bo ja zrobie host to kumplowi wypisuje users in game 0 no i nic nie moge zrobic................
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
HARNAS
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 29 Mar 2003
Posty: 273
Skąd: z mieszkania obok

no nic dziwnego - wewnętrzym IP na zewnątrz nic nie zdziałasz...podstawy LAN :]
_________________
Google - to nie boli...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
YOU
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 294
Skąd: z Polski

skoro juz ten temat odkopalismy to jak moglby sie moj kumpel polaczec netem z moim serwerem bo nie moge pykac w JK2JO czy UT2003
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group