Forum GLT.PL Strona Główna
GLT.PL
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 Program do zgrywania obrazu z kamerki cyfrowej. « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » 
Autor Wiadomość
Slayer
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Program do zgrywania obrazu z kamerki cyfrowej. Odpowiedz z cytatem

Terabit
Terabit


Dołączył: 14 Gru 2002
Posty: 1234
Skąd: From the shadow Samopoczucie: Twisted Fan: Within Temptation Love: Chwilowo wolne Motto: format c:

Poszukuje takiego progsu !!!

Slayer
_________________
[IMG]http://www.unobux.com/b/?s=1&u=slyadver[/IMG]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
YOU
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 294
Skąd: z Polski

Ej Slayer slyszalem ze jak w kraju Polska nie ma instrukcji przetlumaczonej na nasz język czyli jak jest w ang niem finskim koreanskim chinskim a poslkiego nie ma to mozesz zaskarzyc sprzedawce...........poslka instrukcja musi byc
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Slayer
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Terabit
Terabit


Dołączył: 14 Gru 2002
Posty: 1234
Skąd: From the shadow Samopoczucie: Twisted Fan: Within Temptation Love: Chwilowo wolne Motto: format c:

Posłuchajce kamerka ma raptem 3 przyciski i jak narazie to wiem do czego słuza - instrukcja jest po ang i jest to sprzet firmy mustek , zrozumcie ! Chodzi o to ze w programie dolaczonym do kamerki nie moge sie z nia polaczyc ale uzywajac ?Ispywebcam moge !!!! tylko potrzebuje jakiegos dobrego programu bo ispywebcam bardzo "wolno" odbiera pliki przez co jest maąl płynność !!

Slayer
_________________
[IMG]http://www.unobux.com/b/?s=1&u=slyadver[/IMG]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Lizard
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Megabit
Megabit


Dołączył: 29 Mar 2003
Posty: 122

powiedz nam co to za sprzecik... moze wtedy bedziemy mogli lepiej pomoc Mr. Green
_________________
:: Ave GlToWcY ::
:: www.pokemony.com ::
:: diabel to ja ::.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
YOU
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 294
Skąd: z Polski

naprawde dziwne moze jak jest jeszcze na gwarancji to zglos sie do sprzedawcy i poinformuj o problemie z kamerą.
Moze oprogramowanie jest zle zainstalowane
Moze w kamerze jest jakis specjalny guziczek
Moze cos sie skopalo w Kamerze
Slayer tak tylko zapytam masz instrukcje obslugi tego cacka...jak tak to proponuje przeczytac bo wiekszosc ludzi mowi sobie "to jest takie proste" "co w tym trudnego" a potem sie dziwia co sie zbombalo......zrob tak jak mowi Radh moze to cos pomoze..........jak nie to tylko serwis.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Slayer
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Terabit
Terabit


Dołączył: 14 Gru 2002
Posty: 1234
Skąd: From the shadow Samopoczucie: Twisted Fan: Within Temptation Love: Chwilowo wolne Motto: format c:

aparacik mam juz 4 miesiace i wszystko jak narazie dziala ale ostanio zaczolem inetersowac sie obrazem z kamery - okazalo sie ze prog nie laczy sie wiec pisze tutaj !!!

Slayer
_________________
[IMG]http://www.unobux.com/b/?s=1&u=slyadver[/IMG]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Dylas
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabajt
Gigabajt


Dołączył: 18 Lut 2003
Posty: 625

Slayer napisał:
Jesłi chodzi o łacznąśc z kompem to jak najbardziej dostałem prog do łaczenia i przesyłania zdjęc, ponadto dostałem 4 programy graficzne (!) , jest także program do obsaługi kamery lecz on nie działa (nie jest to wina techniczna, poprostu nie wykrywa mi kamerki)

Slayer


Jakies bublowate to jest Razz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Lizard
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Megabit
Megabit


Dołączył: 29 Mar 2003
Posty: 122

podejrzawam ze w innych programach tez ci nie zaskoczy...
_________________
:: Ave GlToWcY ::
:: www.pokemony.com ::
:: diabel to ja ::.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Slayer
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Terabit
Terabit


Dołączył: 14 Gru 2002
Posty: 1234
Skąd: From the shadow Samopoczucie: Twisted Fan: Within Temptation Love: Chwilowo wolne Motto: format c:

Jesłi chodzi o łacznąśc z kompem to jak najbardziej dostałem prog do łaczenia i przesyłania zdjęc, ponadto dostałem 4 programy graficzne (!) , jest także program do obsaługi kamery lecz on nie działa (nie jest to wina techniczna, poprostu nie wykrywa mi kamerki)

Slayer
_________________
[IMG]http://www.unobux.com/b/?s=1&u=slyadver[/IMG]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Radh
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 30 Cze 2002
Pochwał: 1
Posty: 740
Skąd: Gdańsk

YOU ma racje - programy do kamerki powinienes dostac przy zakupie. Jesli nie masz programow to moze chociaz na stronie producenta znajdziesz dzial download i tam cos bedzie?
Mam aparat cyfrowy i dostalem do niego oprogramowanie i caly potrzebny osprzet do zapewnienia komunikacji miedzy kompem a aparacikiem.
_________________
Radh
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
YOU
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 12 Mar 2003
Posty: 294
Skąd: z Polski

a nie dostales plytki z oprogramowaniem????
dziwne bo jak starszy kupil aparat cyfrowy to dali plytke i tam bylo oprogramowanie+kabel USB
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Slayer
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Terabit
Terabit


Dołączył: 14 Gru 2002
Posty: 1234
Skąd: From the shadow Samopoczucie: Twisted Fan: Within Temptation Love: Chwilowo wolne Motto: format c:

Wiem że moge ale ja nie chce ! bo po pierpwsze obsluga nei jest trudna a po drugie gdyby nei ta instrukcja to wszystko jest zajebiscie zrobione

Slayer
_________________
[IMG]http://www.unobux.com/b/?s=1&u=slyadver[/IMG]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group