Forum GLT.PL Strona Główna
GLT.PL
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 Odnośnik w bannerku « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » 
Autor Wiadomość
PORKA
PostWysłany: Nie Lip 20, 2003 4:55 pm    Temat postu: Odnośnik w bannerku Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 27 Kwi 2003
Posty: 5

zrobiłem bannerek za pomocą Swisha 2.0. Ale mam problem jak mam to zrobić aby po kliknięciu na ten bannerek był odnośnik na inną stronkę.

Bo ciągle jak robię to sam po zakończeniu całej kompilacji przenosi się automatycznie na inną stronkę.

Proszę o krótką instrukcję jeśli to nie sprawi nikomu kłopotu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
GuMiS
PostWysłany: Nie Lip 20, 2003 8:02 pm    Temat postu: hmmmmmmm... Odpowiedz z cytatem

Megabajt
Megabajt


Dołączył: 11 Lip 2003
Posty: 173
Skąd: GLIWICE

Nie znam sie na tym kompletnie... ale chyba tak: ten kto ma tena baner musi dać link - <A HREF=ch.w.d.p.swf... albo jakoś tak:D We Flashu to wiem jak to sie robi... wiec może przyślij mi SWISHA 2.0 albo powiedz z kąd go masz ( bo chyba nie kupiłeś... ) to ja sie szybko naucze i zrobi ci to Wink

Contact 4 Me: GyGy - 1199707 e-mail - gm1d@interia.pl Tel. - 0700880700 Very Happy

Pozdro!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
pinmikaa
PostWysłany: Pią Sty 23, 2015 6:25 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 23 Sty 2015
Posty: 1

w jakiej wersji językowej on jest???
Flasha 6 można ściągnąc także z netu?W jakiej wersji językowej,i ile miejsca zajmuje.
Jeszcze prosiłbym o podanie tych stron bo gdzieś mi się za podziały.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Eridalf
PostWysłany: Sro Lip 01, 2015 7:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 01 Lip 2015
Posty: 1

Wstaw ten obrazek na jakiś serwer i potem korzystając ze skłądni htmla albo bbcodu wstaw go jako anchor, a link do strony, do której ma przenosić.
_________________
http://stantrans.pl/oferta
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Yiewans
PostWysłany: Pon Gru 07, 2015 7:52 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 07 Gru 2015
Posty: 1

I co, udało się coś wykminić? Bo chciałbym zrobić podobny odnośnik na swojej stronie.
_________________
kserokopiarki Wrocław
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group