Autor |
Wiadomość
|
Klatus |
Wysłany: Pon Kwi 28, 2003 1:13 pm Temat postu: |
|
|
Terabit

Dołączył: 27 Mar 2003 Posty: 1063 Skąd: mateuszek.blog.pl Słucham: Myslovitz... Kocham: Życie
|
Nie mam zmiennego ale IP zawsze mozna zmienic samemu!  _________________ razem iść pod wiatr... |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Rascal |
Wysłany: Pon Kwi 28, 2003 4:05 pm Temat postu: |
|
|
Gigabit

|
Klatus napisał: |
Nie mam zmiennego ale IP zawsze mozna zmienic samemu!  |
chyba mnie nie zrozumiales ;p
chodzi mi o to ze jest blokada na pewno na klikniecia w banery na kase i dlatego trzeba zmieniac ip czyli laczyc siue z netem klikac i rozlanczac x1000000....
Alboi usuwac cookies jak masz stale ip :>
Klatus napisał: |
... ale IP zawsze mozna zmienic samemu!  |
Jak ?? ;p przy stalym ip ??? _________________ gg: 3211696
mail : rascalek@irc.pl
home site : www.rascalek.end.pl |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Slayer |
Wysłany: Pon Kwi 28, 2003 4:15 pm Temat postu: |
|
|
 Terabit

Dołączył: 14 Gru 2002 Posty: 1234 Skąd: From the shadow Samopoczucie: Twisted Fan: Within Temptation Love: Chwilowo wolne Motto: format c:
|
|
Powrót do góry |
|
 |
webclick |
Wysłany: Pon Kwi 28, 2003 4:25 pm Temat postu: |
|
|
Megabajt

|
tak dokladnie przez proxy jesli musisz/chesz duzo razy klikac to polecam metode na 3 przegladarki...... ( 3 inne ip ustawione w 3 przegladarkach) _________________ fuck TP.SA |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Rascal |
Wysłany: Pon Kwi 28, 2003 4:49 pm Temat postu: |
|
|
Gigabit

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Maria89 |
Wysłany: Wto Lis 03, 2015 7:45 am Temat postu: |
|
|
Kilobajt

|
Próbowałam na wiele sposobów zarobić w Internecie i najlepszym i najbardziej opłacalnym sposobem okazało się prowadzenie blogów i programy partnerskie. Na początku trochę sceptycznie do tego podeszłam, nie miałam wystarczającej wiedzy i szukałam informacji o tym jak można zarobić na prowadzeniu bloga i udało mi się znaleźć informacje na http://www.salesmedia.pl/aktualnosc/13,monetyzacja-bloga . Na tej stronie także znalazłam bardzo wiele ciekawych programów partnerskich i na kilka z nich zdecydowałam się. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Theoros |
Wysłany: Sob Lis 07, 2015 8:57 pm Temat postu: |
|
|
Bit

|
W internecie można zarabiać na kilka sposobów, jednym z nich jest stworzenie ciekawej i tematycznej stronki, kolejnym sposobem są tematyczne blogi. Jesli stronka jest fajnie prowadzona można sobie sporą sumkę dorobić _________________ miesiarki gastroprodukt
http://www.gastroprodukt.pl |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Maselniczka |
Wysłany: Sro Lis 25, 2015 2:02 pm Temat postu: . |
|
|
Bit

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lotus1111 |
Wysłany: Czw Lis 26, 2015 11:32 am Temat postu: |
|
|
Bit

|
żeby samemu zmienić IP trzeba mieć minimum pojęcia;D _________________ zielona herbata |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
PaniBeata |
Wysłany: Pią Lis 27, 2015 1:38 pm Temat postu: |
|
|
Bit

|
Ciężko jest zarobić jakieś konkretne pieniądze w Internecie. Zazwyczaj można sobie dorobić kilkaset złotych. _________________ agroturystyka małopolska |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|