Autor |
Wiadomość
|
sandra1431 |
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 2:35 pm Temat postu: Komputer nie umie wykryc mojego telefonu, Dlaczego?? |
|
|
Bit

|
Niedawno kupilam sobie kabel usb do tel. Samsung X640, mialam tam 2 plyty CD na ktorej znajdowaly sie sterowniki i potrzebne programy, pozniej zainstalowalam potrzebne programy na komputer.W pierwszej kolejnosci zainstalowalam drivery USB (ver.II 2.0), pozniej Samsung PC Studio PIMS (ver.II 2.0) i gdy wlasnie wlaczylam program "PIMS & File Manager"
okazalo sie ze komputer nie wykrywa mojej komorki, i wszystko na nic (nie moglam sobie sciagac muzyki itd...) i Niewiem co mam dalej robic, Prosze pomozcie mi rozwiazac ten problem !! i Nawet jak wsadzam kabel USB do portu w komputerze nic sie nie dzieje, czasami mi wyskakuje znaleziono nowy sprzet, lecz gdy go chce zainstalowac zawsze wyskakuje jakis blad. Prosze pomozcie!!  _________________ Sandra |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
arturo182 |
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 9:25 am Temat postu: |
|
|
 @Administrator

|
Spróbuj najpierw zainstalować go na innym komputerze, może to wina Twojego. _________________ [img]http://forum.webd.pl/sig/sig.php[/img] |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Fett |
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 10:30 am Temat postu: |
|
|
Bit

|
Ja mam podobny problem z telefonami Sony Ericsson k750 i k310. Przez usb pięknie się łączą, a ale jak któryś chce podłączyć przez podczerwień, to bez szans - komputer ich nie widzi (testowałem na 2 różnych komputerach). Inne telefony z tą samą podczerwienią radzą sobie świetnie, widać coś SE ma problemy z tym sposobem połączenia. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kubas |
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 7:03 am Temat postu: |
|
|
Bit

|
Mam ten sam problem z SE K750i , nie łączy się przez podczerwień . Dałem już sobie z tym spokój i podłączam tel przez usb .
-- _________________ Mieszkania Gdynia |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mareknnhan |
Wysłany: Czw Paź 31, 2013 9:45 am Temat postu: |
|
|
Bit

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Maria89 |
Wysłany: Sro Wrz 16, 2015 9:22 am Temat postu: |
|
|
Kilobajt

|
A na pewno masz zainstalowane wszystkie sterowniki do telefonu? Zazwyczaj ich brak jest powodem niewykrywania telefonów. Możliwe też, że blokuje to antywirus, ale jest to bardzo mało prawdopodobne. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
trucha89 |
Wysłany: Sro Paź 21, 2015 11:30 am Temat postu: |
|
|
Bit

|
Weź płytkę i samodzielnie zainstaluj oprogramowanie, jak nie to już nie mam pojęcia, ale są jakieś ogólne programy do połączenie telefonu do kompa. _________________ https://www.esotiq.com/c/bielizna |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|