Forum GLT.PL Strona Główna
GLT.PL
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 [SPRZET] Problem z Neostrada - czeste razlaczanie « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » 
Autor Wiadomość
Wojciech
PostWysłany: Nie Lip 17, 2005 12:16 pm    Temat postu: [SPRZET] Problem z Neostrada - czeste razlaczanie Odpowiedz z cytatem

Kilobit
Kilobit


Dołączył: 16 Lip 2005
Posty: 30
Skąd: Poznan

Od 6 miesiecy mam neo Rolling Eyes i od samgeo poczatku neostrada co jakis czas mi sie rozlacza Sad . Zadzwonilem do specy od neo i oni mi powiedzieli ze mam za stare USB, mam 2.0 Evil or Very Mad a pozatym gdyby bylo za stare to modem wogole nie chcial by odpalic. Co mam z tym zrobic. Z gory THX Mr. Green Mr. Green Mr. Green
_________________
By dojść do źródła trzeba płynąć pod prąd.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
MC
PostWysłany: Nie Lip 17, 2005 12:47 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 15 Lut 2004
Posty: 320

miałem podobny problem. wpiąłem modem do innego gniazda usb i działa poprawnie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Gość
PostWysłany: Sob Lip 30, 2005 9:06 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 26 Sty 2003
Posty: 444
Skąd: z Internetu

Mi neo rozlaczala sie zawsze w tedy kiedy ktos dzwonil z telefonu Confused . Starsza zadzwonila do tpsa oni przyszli pobawili sie kablami i gniaztkami i odziwo dziala Mr. Green . Polecam ci tez lukniecie na ta strone: http://www.neostrada.info
_________________
www.NaMedal.PL - twoja.nazwa.NaMedal.PL
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
eltrial
PostWysłany: Pią Sie 05, 2005 1:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kilobajt
Kilobajt


Dołączył: 05 Sie 2005
Posty: 44

czasami wystepuje tez problem ze jak dlugo czegos nierobimy to neo+ rozlacza sie. ja tak mialem na linuxie. wtedy wystarczy "ping glt.pl" i cos robi Razz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Gość
PostWysłany: Nie Sie 07, 2005 8:22 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 26 Sty 2003
Posty: 444
Skąd: z Internetu

Mnie kiedys na neo 640kb/s rozlaczalo co 24h Mr. Green poniewasz uzywalem ten ich shitowaty program. Kiedy go skasowalem juz jest cacy Mr. Green
_________________
www.NaMedal.PL - twoja.nazwa.NaMedal.PL
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
eltrial
PostWysłany: Pon Sie 08, 2005 7:46 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kilobajt
Kilobajt


Dołączył: 05 Sie 2005
Posty: 44

no i nadal rozlacza co 24h. czyli wystarczy jak z normalnego dialupa sie polaczysz to ciagniesz 48h? Cool
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Przemo.ziom
PostWysłany: Nie Paź 09, 2005 12:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kilobit
Kilobit


Dołączył: 18 Sie 2005
Posty: 17
Skąd: Poznań

eh ja tez miałem problema z neo. A mianowicie taki :
w moim domu są 2 telefony o tym samym nr ale kazdy w innym pokoju( kumacie o co lata) i kazde jest podłączone do innego gniazdka ten z mojego pokoju idzie przy kompie i dopiero na koncy sie laczy z drugim...
zas ja miałem Filtra załozonego na kabel na ktory idzie do gniazda kolo kompa... i jak ktos gadał przez ten 2 telefon to mi neo siadała a dlatego ze filtr obsługiwał tylko 1 telefon wiec przez niego gadac bylo se mozna..
a przez ten 2 to nie ... wiec filtr zalozony został tam na głownym kablu i jest wszystko ok!!!
troche namieszałem ale mysle ze skumacie Embarassed
_________________
NIE RÓB CZEGOŚ JEŚLI NIE CHCESZ!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Maria89
PostWysłany: Czw Wrz 17, 2015 11:42 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kilobajt
Kilobajt


Dołączył: 14 Wrz 2015
Posty: 34

2,0 to za stare usb? Pierwsze słyszę. Musi być to problem z modemem. Neostrada nigdy nie miała dobrego sprzętu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group