Autor |
Wiadomość
|
rayman20 |
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 12:14 pm Temat postu: Photoshop CS2 - zapchana pamięć! |
|
|
Bit

|
Mam zainstalowanego Photoshopa CS2 na partycji systemowej. Mam 1GB RAMu i procek Sempron 3000+, winde XP Profesional. Plik stronicowania ustawiłem prawie na 1,5GB. Po włączeniu Photoshopa liniowo wzrasta użycie pamięci. Bez względu na to czy robię coś czy nie. Trwa to do momentu aż zapcha się cała i nie moge nawet wyłączyć Photoshopa.
Jeśli wyłączę go wcześniej, pamięć opróżna się i mogę go znowu włączyć.
Zwiększałem mu już przydzieloną pamięć, zmniejszalem już liczbę historii. Nic nie pomaga! Co mogę zrobić jeszcze? |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
huteusz |
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 2:16 pm Temat postu: |
|
|
Kilobit

|
a Twój photoshop jest oryginalny ??
cmok |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wileamson7 |
Wysłany: Czw Kwi 09, 2015 12:49 pm Temat postu: |
|
|
Bit

|
Cos mi ten flashsaver nie dziala. Musze sie na niego rejestrowac (czy go kupic) ?? Bo moge wejsc bez rejestracji, ale jak wyszukuje strone z ktorej chce sciagnac, zaznaczam i sciagam to mi nigdzie nie zapisuje. Pomocy :s _________________ prep4sure lean six sigma certification |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kameal54 |
Wysłany: Czw Kwi 23, 2015 4:08 pm Temat postu: |
|
|
Bit

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Wlopuk |
Wysłany: Sob Cze 13, 2015 12:21 pm Temat postu: |
|
|
Bit

|
Najlepiej kupić photoshopa i zapytać support... jak masz pirata to sorry ale musisz sobie radzić sam a photoshop nie jest już taki drogi więc warto kupić! _________________ najlepsze komedie romantyczne |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Żak |
Wysłany: Sro Wrz 16, 2015 10:43 am Temat postu: |
|
|
Bit

|
Wszelkie problemy rozwiązuje poprzez support i nie mogę się na nich skarżyć. _________________ Studio |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|