|
 |
|
[ INNE ] Jak wgrać bazę danych w PhpMyAdmin? |
« Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » |
Autor |
Wiadomość
|
BaKa |
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 1:54 pm Temat postu: Jak wgrać bazę danych w PhpMyAdmin? |
|
|
Bit

|
Witam, zrobiłem backup bazy przez phpmyadmina, i teraz nie wiem jak go z powrotem wgrać.
Klikam na ikonkę SQL, wybieram import plików, wybieram kopię bazy danych (o nazwie localhost) i klikam wykonaj. Na koniec wyskakuje mi błąd, że taka tabela już istnieje, i nie można jej wgrać. A baza danych jest pusta.. Kompletnie pusta. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Rocky |
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 3:52 pm Temat postu: |
|
|
Kilobajt

|
|
Powrót do góry |
|
 |
sunniva |
Wysłany: Sob Cze 08, 2013 9:34 am Temat postu: |
|
|
Bit

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mogito |
Wysłany: Wto Cze 11, 2013 9:03 pm Temat postu: |
|
|
Bit

|
|
Powrót do góry |
|
 |
arohi |
Wysłany: Sro Wrz 18, 2013 12:42 pm Temat postu: |
|
|
Bit

|
Oddam domenę. Jest zarejestrowana do 24 sierpnia. Konieczne jest jej przedłużenie, które kosztuje 50zł + VAT (brałem ją w promocji). Zarejestrowana w nazwa.pl. Cesji dokonuję jak najszybciej. gg:590576 _________________ asvab study asvab study |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
BlueLotus |
Wysłany: Pią Lis 29, 2013 7:38 am Temat postu: |
|
|
Bajt

|
phpMyAdmin provides the easiest ways to import and export. You have to login first, and create an empty database from Databases tab, select the Import tab-> Go to Browse button and find the file to be imported. Then select OK and choose the proper collation from the arrow. Choose the format of the import file and pres Go.
Thanks _________________ windows8-upgrade.com |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
 |
|
Strona 1 z 1 |