|
 |
|
www.longoria.tk - moja nowa strona :) |
« Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » |
Autor |
Wiadomość
|
Michalson |
Wysłany: Nie Mar 25, 2007 7:42 pm Temat postu: www.longoria.tk - moja nowa strona :) |
|
|
Bit

|
|
Powrót do góry |
|
 |
beno |
Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 5:44 pm Temat postu: |
|
|
 Gigabit

|
Kilka uwag zanim wszedłem:
1. Mogę dać sobie uciąć rękę, że połowa użytkowników nie wejdzie na Twoją stronę... Pojawia się pytanie, dlaczego ? Brak mi tutaj ewidentnie linku klikalnego.
2. Domena .tk. Aby obejrzeć Twoją stronę każdy z nas musi przeczytać beznadziejne amerykańskie reklamy, przepłynąć przez kilka promocyjnych stron, a potem kliknięciem myszki odpowiedzieć na banalne pytanie... Czy chcemy kontynuować i wejść na stronę o adresie www.longoria.tk - Nie czepiać się, przynajmniej ja tak mam
Ok, teraz po wejściu i lekturze:
Jako grafik muszę trochę skrytykować: (znowu) górne reklamy przyciągają uwagę bardziej niż wybór wersji językowej, a tak to chyba nie powinno być. Proponuję estetycznie wykończone flagi i estetycznie przerobione, monokolorystyczne zdjęcie "bohaterki" strony.
Wchodzimy na stronę główną, i co ? Może mnie wyśmiejecie, ale niestety nie znam za bardzo tej aktorki. Po wizycie na tej stronie pomyślę, że jest to aktorka miłująca dramaty i melodramaty. Wydaje mi się, że kolorystyka powinna być bardziej wesoła, może coś pod kolor skóry ? Pomarańcz ? Może damskie barwy - róż, błękit ?
Kolejna rada, już na szczęście nie dotycząca grafiki i estetyki, a powagi serwisu. Chcesz, aby ludzie pamiętali o Twojej stronie ? Warto pomyśleć o polskich znakach. Według mnie strony, w których teksty nie posiadają polskich znaków są przynajmniej amatorskie.
Także powodzenia w edytowaniu i prowadzeniu strony  _________________ www.beno.glt.pl - projektowanie www. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
noname |
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 8:30 pm Temat postu: |
|
|
 Megabajt

|
Zwykla strona bez grafiki _________________ Pozdro |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Guest |
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 9:41 pm Temat postu: |
|
|
 Megabajt

|
noname, tu sie ocenia strony a nie stwierdza fakty _________________ masz ochotę na stronę www? - www.guest-cms.pl
status: normal user
gg: 1375687
email: guescik@op.pl
cms: GUEST CMS 3.0 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
noname |
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 7:57 am Temat postu: |
|
|
 Megabajt

|
Przepraszam w skali szkolnej daje -2 za dobre checi stworzenia strony  _________________ Pozdro |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Suzos |
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 12:47 am Temat postu: |
|
|
 Bajt

|
Nie miałeś pomysłu na inny temat strony ? No ale cóż, są różne zainteresowania.
Nie będę się zwyczajnie wypowiadała aczkolwiek tak jak ktoś tutaj napomniał, reklama górna bardziej przyciąga wzrok niż ta cała strona.
Jest szara, praktycznie bez grafiki, prosty układ, wiele informacji.
Jednak w skali od 0 do 5 muszę dać 2  _________________ www.bykom-stop.avx.pl
Tępmy e-analfabetyzm, nie dopuśćmy do tego, aby za kilka lat Internet zapomniał zupełnie, co znaczy ortografia! |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
 |
|
Strona 1 z 1 |
|