Forum GLT.PL Strona Główna
GLT.PL
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 [SPRZET] Sony Ericsson T630 « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » 
Autor Wiadomość
Tares
PostWysłany: Czw Wrz 15, 2005 12:00 pm    Temat postu: [SPRZET] Sony Ericsson T630 Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Paź 2003
Posty: 378
Skąd: Świecie

Telefon Sony Ericsson T630 ma mozliwosc bezprzewodowej komunikacji z komputerem, poprzez podczerwień i bluetotha. Próbowałem połączyc sie z moim laptopem który posiada wbudowany port podczerwieni.. jednak nie wiem jak sie do tego zabrac... Jak dokaldnie to zrobic? moze jakis program? Czekam na pomoc...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
bubak
PostWysłany: Czw Wrz 15, 2005 12:46 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 953
Skąd: PL

w sumie to powinienes miec jakis program do zarazdzania twoim SE moj brat ma (610) i wprawdzie nie uzywa zadnego oprogramowania bo jak zrzuca fotki na kompa przez podczerwien to komp sam widzi komorke Smile jesli zas chcesz z kompa do komorki to polecam wgrac programik z plytki dolaczonej do komorki Mr. Green
_________________
Zapraszam na www.forumisko.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Tares
PostWysłany: Czw Wrz 15, 2005 3:06 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Paź 2003
Posty: 378
Skąd: Świecie

yyy... czytaj dokładniej... :> zeby było jasne, laptop owy sam nie wykrywa mojej komorki i z tym mam problem
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
arturo182
PostWysłany: Czw Wrz 15, 2005 3:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 01 Wrz 2003
Pochwał: 1
Posty: 1250

Głupie pytanie, ale włączasz irdę na telefonie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Tares
PostWysłany: Czw Wrz 15, 2005 3:59 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Paź 2003
Posty: 378
Skąd: Świecie

tak, włączyłem irde... opcją:
WŁĄCZ PODCZERWIEŃ

po czym wyskoczył komunikat że jest ona włączona, tylko jakos od strony laptopa ciężko Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
bubak
PostWysłany: Czw Wrz 15, 2005 4:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 953
Skąd: PL

a zainstalowana jest irda w laptopie? bo ja tez trzeba zainstalowac lub wlaczyc Smile ja swoja w biosie wlaczalem.... musialbys poszukac bo z kazda plyta jest inaczej ;]
_________________
Zapraszam na www.forumisko.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Tares
PostWysłany: Czw Wrz 15, 2005 6:22 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Paź 2003
Posty: 378
Skąd: Świecie

yyyyy... dopra.... ale.. urządzenie podczerwieni jest w menedzeze urzadzen... hmm.. gdzie w biosie mam tego szukac, bo grzebalem i nie moglem znalesc, a moge to odpalic recznie przez cmd.exe? Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
bubak
PostWysłany: Czw Wrz 15, 2005 6:39 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 953
Skąd: PL

musisz chyba troche po goglowac Wink ja pamietem tylko tyle ze to w instrukcij do irdy bylo podane Smile

Edit:
mam plytke ECS Mr. Green i w biosie jest to umnie w Features Setup i prze Serial Port 2 Mode wtbrane IrDA Rolling Eyes moze cos ci to pomorze....
_________________
Zapraszam na www.forumisko.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
pit.cz
PostWysłany: Pon Mar 20, 2006 11:31 pm    Temat postu: program Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 20 Mar 2006
Posty: 3

program do zarzadzania SE - float mobile agent
http://www.club-se.pl/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
hamerola
PostWysłany: Pią Cze 30, 2006 3:51 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Megabit
Megabit


Dołączył: 30 Cze 2006
Posty: 69
Skąd: Łódz

Tares Tez Mam laptopa z wbudowanym portem podczerwieni Ja właczam podczerwien w telefonie i przystawiam do portu podczerwieni w komputeze na pasku prz słoneczku gg wyswietla sie wiadomosc " znaleziono w poblizu Nowy komputer simens c75" klikam na to I wychodzi Mi okienko gdzie zaznaczam co chce przesłac na telefon i mi wysyła natomiasto Z telefonu na komputer prosciej cos przesłac bo.. Klikasz wyslij I wysyłasz ale tylko wtedy kiedy pisze ze koło Komputera znajduje sie nowy komputer Lub Nowe uzodzenie niewiem czy cI cos POmoze ale Mi zawsze pomaga Cool pozdrawiam Ps JA bez zadnych programów Koszystam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Yahoo Messenger MSN Messenger
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group