Autor |
Wiadomość
|
Windfola |
Wysłany: Nie Paź 09, 2005 8:11 am Temat postu: Chyba awaria? |
|
|
 Bit

|
Chyba coś sie Wam sknociło, bo adresy glt.pl przekierowuje teraz na webd.pl .. a raczej nie przekierowuje bo one zniknęły
Wykasowało mi wszystkie aliasy z glt.pl i trzeba zakładać od nowa... Chyba nie tylko ja mam ten problem
Eh.. te darmowe domeny ... diabel _________________ Wath it thomething I thaid? |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Czoko |
Wysłany: Nie Paź 09, 2005 9:27 am Temat postu: |
|
|
Bit

|
Mam to samo, jakieś dwa dni temu było to samo ale się naprawiło, teraz - wywaliło wszystkie domeny jakie miałem. Jest to dla mnie duży problem, bo większości bezpośrednich odnośników nie pamiętam i teraz pogubiłem wszystkie swoje stronki. Zawsze miałem glt.pl za solidną firmę, zawsze wszystko działało, więc nie zakładałem domen na innych serwerach, widać przeliczyłem się. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Szym |
Wysłany: Nie Paź 09, 2005 10:00 am Temat postu: |
|
|
@Administrator

|
Nastapila awaria jednej z tabel w mysql w tej chwili domeny powinny dzialac prawodlowo, sprawdzamy dlaczego taki przypadek mial miejsce _________________ Nowe projekty juz prawie gotowe |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ember |
Wysłany: Nie Paź 09, 2005 10:09 am Temat postu: |
|
|
Bit

|
Niestety musze sie zgodzić. Moje domeny także zostały usunięte, a na dodatek, ktoś je przejoł. Na szczęście dogadałem sie z tym kimś, i odzyskałem domene... Na GLT coraz częściej zdarzają się awarie. Mam nadzieje że to nic npoważnego, i GLT nie upadnie, choć wszystkiego można sie spodziewać... |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
beno |
Wysłany: Nie Paź 09, 2005 10:30 am Temat postu: |
|
|
 Gigabit

|
To jest solidna firma, już działa Nigdy w to nie wątpiłem  _________________ www.beno.glt.pl - projektowanie www. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ember |
Wysłany: Nie Paź 09, 2005 10:43 am Temat postu: |
|
|
Bit

|
Tak, ale takie awarie zdarzają sie coraz częściej... A ja jeszcze nei odzyskałem domeny, mimo że koleś mi ją obiecał spowrotem... Więc pytanie do admina: MOGE JĄ ODZYSKAĆ SPOWROTEM?! (dbrpgwst i dbrpgws) |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ember |
Wysłany: Nie Paź 09, 2005 11:01 am Temat postu: |
|
|
Bit

|
Już odzyskałem domene, ale jeszce z 30 inncyh domen zostało zabrane (nei moich)... ja miałęm szczęście, ale co oni maja pwoiedzieć? |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
zabuza |
Wysłany: Nie Paź 09, 2005 12:11 pm Temat postu: ... |
|
|
Bit

|
z tych 30 domen ja byłem kolejną ofiara, co tu dużo mówić.. przecierz to jest hamstwo tak sobie ukraśc i mówić ze z na legalu zabranie domeny, prosze admina o odzyskanie dla logina : Zabuza domeny : sayanspage.. to nie jest rozkaz tylko prośba ;/ |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
bubak |
Wysłany: Nie Paź 09, 2005 12:21 pm Temat postu: |
|
|
 @Administrator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
zabuza |
Wysłany: Nie Paź 09, 2005 2:10 pm Temat postu: ... |
|
|
Bit

|
Bubak napisał: |
lepeij bedzie jak napiszecie bezposrednio do admina  |
własnie to zrobiłem na gg, a jak nie odpisze lub będzie dostępny ale będzie miał zaznaczone nie przyjmowanie od nieznajomych wtedy napisze na e-maila i na forum prywatną wiadomością |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
dj.Bugs |
Wysłany: Pon Paź 10, 2005 5:39 am Temat postu: |
|
|
 Gigabajt

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Shogun |
Wysłany: Czw Paź 20, 2005 4:56 pm Temat postu: |
|
|
Bit

|
No właśnie. Dramatyzujemy? Ludzie, strona mająca 900 odwiedzin dziennie i 400 unikalnych traci domenę i zaraz dramatyzujemy. Jak ktoś wspomniał, admin strony www.vdbs.glt.pl, Danhan, wziął po resecie domeny m.in. Daizenshuu, Kamehouse, LoGF, Sayanspage, E.DB i wielu, wielu innych. Przepraszam bardzo, ale to jest conajmniej nieuczciwe, żeby nie używać tu niedopowiednich słów. Danhan kłócił się z jednym userem na LoGF, używając wielu wulgaryzmów - zwracałem mu uwagę, a on mówił że jeśli będę usuwał jego wulgarne komentarze, coś nam zrobi. No i przekierował domenę logf.glt.pl na swoją - vdbs.glt.pl. Jeden z redaktorów strony go zna, umówili się, że Danhan nie zabierze nam domeny. Ale jak widać, zaczał szantażować i ją zabrał. Zwracając mu uwagę na GG, blokuje. I nic nie możecie z tym zrobić? Żeby to on jeszcze jakoś się tłumaczył, czy co - ale szantaże? Naprawdę, chamskie posunięcie z jego strony. A ja domeny zająć nie mogłem, bo wtedy byłem w weekend u dziadków.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
dj.Bugs |
Wysłany: Czw Paź 20, 2005 7:52 pm Temat postu: |
|
|
 Gigabajt

|
Jesli takie strony maja adresy w glt.pl to chyba cos nie bardzo, ale kazdy ma swoj maly swiat i w nim zyje |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Shogun |
Wysłany: Pią Paź 21, 2005 1:36 pm Temat postu: |
|
|
Bit

|
Heh.. jednak dla admina to jest coś. W końcu inny serwis kradnie naszemu odwiedziny.. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|