Autor |
Wiadomość
|
beno |
Wysłany: Wto Lip 19, 2005 11:42 am Temat postu: [INFO]Musisz to przeczytać - 1 GB za darmo, PHP i mySql!!! |
|
|
 Gigabit

|
Zdziwiła mnie postawa większości ludzi, którzy przychodzą na forum w poszukiwaniach skryptów itp. nie szukając wcześniej w goglach. Drodzy internaucii uzytkownicy GLT - PRZECIEŻ GOOGLE TO NAJWIĘKSZA WYSZUKIWARKA W INTERNECIE! Nie możliwe jest to, że nie znalazłeś/aś w nich szukanej przez Ciebie informacji.
Zakładasz temat: "Pomocy, ratujcie szukałem już wszędzie...", "g**no prawda"! Nie chciało Ci się nawet kliknąć w ikonke IE i wpisać strasznie długi adres - www.google.pl. Myślisz, że skąd ludzie ratujący Cię na forum mają odpowiedź? Oczywiście z googli. Nie czekajcie na gotowce, spróbujcie chociaż raz znaleźć sobie samemu coś za pomocą największej wyszukiwarki na świecie (bezapelacyjnie) jaką są GOOGLE.
Czym byłby internet bez googli...  _________________ www.beno.glt.pl - projektowanie www. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
arturo182 |
Wysłany: Wto Lip 19, 2005 5:47 pm Temat postu: |
|
|
 @Administrator

|
Troche zedytowałem i przykleiłem. To musi przeczytać każdy (szczególnie z taka nazwą tematu ). _________________ [img]http://forum.webd.pl/sig/sig.php[/img] |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
bubak |
Wysłany: Wto Lip 19, 2005 7:05 pm Temat postu: |
|
|
 @Administrator

|
hehe ja sie nabrałem na temat ale co do tego co Beno napisal to swiete słowa sam czesto do googli odsylam  _________________ Zapraszam na www.forumisko.net |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
beno |
Wysłany: Wto Lip 19, 2005 8:48 pm Temat postu: |
|
|
 Gigabit

|
Arturo napisał: |
Troche zedytowałem i przykleiłem. To musi przeczytać każdy (szczególnie z taka nazwą tematu ). |
Hehe no nie powiem...  _________________ www.beno.glt.pl - projektowanie www. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Treeny |
Wysłany: Pią Lip 22, 2005 2:02 pm Temat postu: |
|
|
Gigabajt

|
Fakt, sama się dziwię czemu niektórzy zadają takie proste i beznadziejne pytania, a ja wpisuję w wyszukiwarkę Najczęściej na pierwszej pozycji jest odpowiedź:] Tak samo jeśli konkretny topic na forum już się pojawił... Po co zakładać nowy? Nie lepiej sprawdzić? _________________ (A)neczka |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
beno |
Wysłany: Pią Lip 22, 2005 2:12 pm Temat postu: |
|
|
 Gigabit

|
Niestety niektórym tego nie przetłymaczymy  _________________ www.beno.glt.pl - projektowanie www. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
buzu |
Wysłany: Wto Lip 26, 2005 11:42 am Temat postu: |
|
|
Bajt

|
Nie wszyscy wiedzą,że tak naprawdę to fora są skarbnicą wiedzy (oczywiście nie wszystkie) a nie chatem a jednak tak to traktują.
Wpadam,pytam,znikam . _________________ Pozdro 4@ll
http://all_os_pro.ovh.org/ |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
arturo182 |
Wysłany: Czw Lip 28, 2005 4:31 pm Temat postu: |
|
|
 @Administrator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
bubak |
Wysłany: Czw Lip 28, 2005 5:43 pm Temat postu: |
|
|
 @Administrator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
dj.Bugs |
Wysłany: Pią Lip 29, 2005 1:56 pm Temat postu: |
|
|
 Gigabajt

|
A ja sie z tym nie zgodze, a innymi slowy beno glupoty gadasz. Ludzie czesto szukaja odpowiedzi zarwono w googlach jak i na forach, bo od czego sa fora? Wlasnie od szukania odpowiedzi i zadawania pytan. Zreszta nie tak dawno beno sam rozpoczol kilka beznadziejnych tamatow. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
beno |
Wysłany: Sob Lip 30, 2005 6:50 am Temat postu: |
|
|
 Gigabit

|
Ale są też tacy ludzie, którzy wcale nie korzystają z tego... A w swoich tematach nie widze nic bezsensownego. W szukaniu odpowiedniego efektu widzisz bezsens ? Bo ja nie...  _________________ www.beno.glt.pl - projektowanie www. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Fiflus |
Wysłany: Pon Sie 01, 2005 7:21 am Temat postu: |
|
|
Gigabit

|
Moim zdaniem dobrze się dzieje, że ludzie wchodzą na forum i zadają pytania. Nie lepiej panie i panowie udzielić takiej zbłąkanej owcy odpowiedzi niż wysyłać ją na google? Zgadza się - może i znajdą tam odpowiedź na frapujące pytanie, ale piszą tu na forum bo sądzą iż uzyskają odpowiedź od webmasterów którzy są życzliwi i podzielą się swoją naogół bogatrzą wiedzą. Po to chyba stworzono to forum, aby pomagać innym. Jeżeli administratorzy uważają inaczej to jaki jest sens prowadzenia go dalej?
wrzućcie na http://glt.pl/forum/ plik o poniższym kodzie:
index.php
Kod: |
<?
header ("Location: http://www.google.pl");
?> |
i po sprawie.... _________________ Apache2, PHP4.3.2, MySQL4.0.18, phpMyAdmin2.6 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
arturo182 |
Wysłany: Pon Sie 01, 2005 11:24 am Temat postu: |
|
|
 @Administrator

|
Nie chdozi tutaj, ze ktoś zapyta a my go odsyłamy na google. Poprostu ludzie bezsensownie zakładaja tematy przed poszukaniem odpowiedzi na google. Pozatym to skąd my bierzemy większosć odpowiedzina tematy? Z google ;] _________________ [img]http://forum.webd.pl/sig/sig.php[/img] |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
dj.Bugs |
Wysłany: Sro Sie 03, 2005 11:05 am Temat postu: |
|
|
 Gigabajt

|
tak? ja tam wiekszosc odpowiedzi daje z doswiadczenia sam malo korzystam z googli |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Slayer |
Wysłany: Pon Sie 29, 2005 4:46 pm Temat postu: |
|
|
 Terabit

Dołączył: 14 Gru 2002 Posty: 1234 Skąd: From the shadow Samopoczucie: Twisted Fan: Within Temptation Love: Chwilowo wolne Motto: format c:
|
Moim zdaniem nie zawsze szukanie w google to dobry pomysl, wkoncu po to jest forum, aby zapytac np. zeby dowiedziec sie jak zmienic kolor czcionki na stronie ktos musialby przewertowac kilka pierwszych rozdzialow jakiegos kursu html, a wystarczy że zada odpowiednie pytanie i będzie miał opdowiedź szybciej i bez wysiłku. _________________ [IMG]http://www.unobux.com/b/?s=1&u=slyadver[/IMG] |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|