Forum GLT.PL Strona Główna
GLT.PL
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości


Napisz nowy temat  Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Idź do strony Poprzedni  1, 2
 Subdomeny w GLT « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » 
Czy interesuje Cie mozliwosc zakladania subdomen do zarejestrowanych aliasow?
Tak
80%
 80%  [ 4 ]
Nie
20%
 20%  [ 1 ]
Wszystkich Głosów : 5
Autor Wiadomość
asadi
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Mar 2003
Posty: 273

misiek napisał:
...bo teraz co ty praktykujesz, to dla mnie nabijanie postow..

Jesli odczules, ze nabijam posty, to przepraszam.
Wracajac do glownego tematu:
co do literowek, typu z.glt.pl, Nie bylyby one wychwytywane, bo juz sa pewnie zajete. Byloby wrecz przeciwnie. Nie byloby polowania na aliasy typu alias.z.glt.pl lub alias.w.glt.pl bo juz alias z.glt.pl nalezalby do jednej osoby.
_________________
pzdr
http://w43.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
bone
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kilobajt
Kilobajt


Dołączył: 30 Cze 2002
Posty: 33
Skąd: Lublin

Cytat:
Jesli odczules, ze nabijam posty, to przepraszam.


nie przepraszaj mnie... ja ci tylko zwrocilem uwage Smile

jak juz ten pomysl powstal, to musimy sie zastanowic, co.. teraz?!
jezeli juz to wprowadzilismy.. (przypuszczajac)
to.. ?!?! co sie stanie z aliasmi obecnymi?? ktore skladaja sie z czlonow wiecej niz 1? np. super.w.glt.pl ?? zostana skasowane?? nieee ?! Smile
jezeli ktos ma.. domene np. super.gra.glt.pl a drugi webmaster ma domene gra.glt.pl to ten pierwszy? ma pytac, blagac na kolanach? tego drugiego by przydzielil mu taka subdomene ?Sad

tak czy inaczej ZONK
_________________
pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
asadi
PostWysłany: Czw Sty 01, 1970 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Mar 2003
Posty: 273

Oczywiscie, ze mozna, ale zawsze ktos moze zalozyc subdomene w mojej subdomenie. No ale coz, i tak ze wzgledu na fakt o ktorym wspomnial misiek, nic nie poradzicie, wiec sadze, ze mozna zamknac ten temat.
_________________
pzdr
http://w43.net
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Idź do strony Poprzedni  1, 2 Strona 2 z 2

Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group