Forum GLT.PL Strona Główna
GLT.PL
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
 [HOSTING+PYTANIE] Webd.pl - taniej sie nie da! « Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat » 
Autor Wiadomość
PeterSim
PostWysłany: Czw Lut 19, 2004 12:25 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bajt
Bajt


Dołączył: 19 Lut 2004
Posty: 13
Skąd: Łódź

flegmucha napisał:
Zanim napiszesz, że taniej sie nie da... to przejrzyj necik dokładniej.... konkretnie www.histo.pl tam dalo sie taniej... sporo taniej i lepiej...

Z tą małą róznicą że webd.pl to nie jest kolejny serwer w stanach z pingami ok 250-300ms, a co do ceny to chyba nieporozumienie histo.pl ma chyba najwyższe ceny na serwery stojące w stanach, a z obsługą serwerów stojących w stanach tez różnie bywa więc nie pisz głupot
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Szym
PostWysłany: Czw Lut 19, 2004 5:57 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 01 Sty 1970
Posty: 71
Skąd: Gdańsk

Yooy napisał:
A jak wygląda szybka pomoc techniczna tak jak zawsze na gg nikt nie odpowiada tylko dają e mail i odpowiadają po jednym dwuch dniach w najlepszych przypadkach po sześciu godzinach.


Odpowiadamy w miare na biezaco... Na pewno szybciej niz raz na 2 dni i nawet czesciej niz raz na 6h. Zreszta najlepiej bedzie jak zapytacie naszych klientow.
Numeru GG nie podajemy bo... Musimy tez pracowac a nie tylko odpowiadac na pytania Smile
jednak by nasi klienci byli jeszcze bardziej zadowoleni stworzymy faq'a - Chodz usluga jest aktualna od kilku dni to dostajemy bardzo wiele maili z podobnymi pytaniami.
_________________
Nowe projekty juz prawie gotowe Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Yooy
PostWysłany: Pią Lut 20, 2004 12:35 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Megabit
Megabit


Dołączył: 08 Lut 2004
Posty: 88

A czy oprucz tych podanych opcji jest możliwość stworzenia konta o parametrach podanych prze klijenta ??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Radh
PostWysłany: Sob Lut 21, 2004 2:19 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 30 Cze 2002
Pochwał: 1
Posty: 740
Skąd: Gdańsk

Yooy napisał:
A czy oprucz tych podanych opcji jest możliwość stworzenia konta o parametrach podanych prze klijenta ??


Tak jestesmy elastyczni jesli o ta kwestie. A co by Cie interesowalo?
Mozesz napisac nam swoje wymagania tutaj na forum, na pw lub jak wolisz na maila admin@webd.pl Postaramy sie spelnic Twoje ewentualne oczekiwania Smile
_________________
Radh
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
rdpan
PostWysłany: Sob Lut 21, 2004 6:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 13 Wrz 2003
Posty: 305
Skąd: Białystok

He co to jest Wink !!!!!!! 1 baza mysql he

ja mam 5 baz mysql 100 mg

polecam evortal.pl
_________________
Skype: rafiki14
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Yooy
PostWysłany: Sob Lut 21, 2004 8:10 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Megabit
Megabit


Dołączył: 08 Lut 2004
Posty: 88

Tk to prawda evortal to jedyny konkurent na waszym poziomie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Radh
PostWysłany: Sob Lut 21, 2004 8:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 30 Cze 2002
Pochwał: 1
Posty: 740
Skąd: Gdańsk

rdpan napisał:
He co to jest Wink !!!!!!! 1 baza mysql he

ja mam 5 baz mysql 100 mg

polecam evortal.pl


No tak w koncu wszystkie oferty musza sie miedzy soba czyms roznic.
Pewnie, ze moglibysmy dac przy koncie mini i 10 baz. Problem w tym, ze po co komu tyle baz na tak malym koncie? Poza tym za niewiele wieksze pieniadze oferujemy kolejny prog. Wyszlismy z zalozenia ze konta mini sa dla poczatkujacych i niezbyt wymagajacych webmasterow. Poza tym konta mini pelnia tez inna role - konta testowe. Jak sami zapewne zauwazyliscie nie ma u nas okresu testowego. Po prostu jesli ktos chce byc pewien zanim kupi duze i tanie konto, musi kupic male.

A zeby was przekonac ze hostowane u nast strony chodza calkiem fajnie, to prosze oto kilka propozycji:
www.papuzki.webd.pl
www.fajnegry.krakow.pl
_________________
Radh
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
rdpan
PostWysłany: Nie Lut 22, 2004 4:53 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 13 Wrz 2003
Posty: 305
Skąd: Białystok

ale ja płace 3.50 serio


echm dobra nie będe się z wami kłócił
pozdrawiam was Wink
_________________
Skype: rafiki14
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Radh
PostWysłany: Nie Lut 22, 2004 8:20 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 30 Cze 2002
Pochwał: 1
Posty: 740
Skąd: Gdańsk

rdpan napisał:
ale ja płace 3.50 serio


echm dobra nie będe się z wami kłócił
pozdrawiam was Wink


Nikt nie chce sie z Toba klocic, bo nie ma o co Smile
_________________
Radh
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
przedszkolak
PostWysłany: Pon Lut 23, 2004 10:27 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kilobit
Kilobit


Dołączył: 07 Lut 2004
Posty: 23

Witam.

Wypełniłem formularz zamówienia na webd.pl. Nie wpisałem NIP powieważ pisze, że wpisanie nip-u jest opcjonalne. Po próbie wysłania zamówienia otrzymuję komunikat o błędnym wpisaniu NIP-u. W związku z tym wpisałem NIP, ale równiez pojawia sie ten komunikat. W czym tkwi problem?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Tares
PostWysłany: Pon Lut 23, 2004 8:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gigabit
Gigabit


Dołączył: 11 Paź 2003
Posty: 378
Skąd: Świecie

Może jest błąd w scripcie formularza albo wpisujesz zły nip, ale chyba najlepiej zapytac się o to admina np. drogą e-mailową Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
przedszkolak
PostWysłany: Wto Lut 24, 2004 12:23 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kilobit
Kilobit


Dołączył: 07 Lut 2004
Posty: 23

Tares napisał:
Może jest błąd w scripcie formularza albo wpisujesz zły nip, ale chyba najlepiej zapytac się o to admina np. drogą e-mailową Wink

Miałeś rację. Błąd był w formularzu. Napisałem do admina. Reakcja była natychmiastowa. Już działa. Złożyłem zamówienie. Czekam na założenie konta.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Kwasny
PostWysłany: Wto Lut 24, 2004 3:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bit
Bit


Dołączył: 23 Lut 2004
Posty: 2

Od wczoraj mam konto. Jak narazie po testach wszystko pieknie lata !!!
Az sie boje coby nie zapeszyc !!!! Mr. Green
Jednakze proponuje Adminom zrobic forum na stronie z hostingiem.
Latwiej sie komunikowac !!!! Mr. Green
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Radh
PostWysłany: Wto Lut 24, 2004 11:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Administrator
Administrator


Dołączył: 30 Cze 2002
Pochwał: 1
Posty: 740
Skąd: Gdańsk

forum pomyslimy nad tym ale poki co mamy jeszcze troche pracy nad dopracowaniem systemu zarzadzania tym. Pracujemy rowniez nad spolszczeniem Cpanelu.
Bledy jeszcze moga sie zdarzac tak jak chodzby ostatnio problemy z NIP'em ale poki co jedno jest pewne usluga sie rozwija i jestesmy zadowolnei z tego co dzieje sie na webd
_________________
Radh
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
przedszkolak
PostWysłany: Sro Lut 25, 2004 8:21 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kilobit
Kilobit


Dołączył: 07 Lut 2004
Posty: 23

Wykupiłem konto Mini. Narazie działa OK. Oby tak dalej. Rzeczywiście przydał by się panel w języku polskim. Pozdrawiam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny Strona 2 z 5

Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group