Autor |
Wiadomość
|
Gość |
Wysłany: Wto Paź 28, 2003 7:40 pm Temat postu: Moderatorzy - Alarm !!! |
|
|
Terabajt

|
Dopiero co zaczęłem przeglądać to forum i już się zniechęciłem,
nie wiem czy ktoś zwrócił na to uwagę ale np. w temacie Grafika i Flash jedno co się powtarza : CZY KTOŚ MI ZROBI TO CZY TAMTO.
Proponuje zmienić temat na USŁUGI.
ps
moderatorzy śpicie czy co ???\
narazie |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Slayer |
Wysłany: Sro Paź 29, 2003 3:11 pm Temat postu: |
|
|
 Terabit

Dołączył: 14 Gru 2002 Posty: 1234 Skąd: From the shadow Samopoczucie: Twisted Fan: Within Temptation Love: Chwilowo wolne Motto: format c:
|
Nie rozumiem sensu tego postu, wkoncu jesli ktoś chce zeby mu zrobiono baner to nie bedzie tego pisal w dziale scrypty i sztuczki ! dzial grafika jest jak najbardziej odpowiedni przynajmniej jak narazie _________________ [IMG]http://www.unobux.com/b/?s=1&u=slyadver[/IMG] |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Treeny |
Wysłany: Czw Paź 30, 2003 4:45 pm Temat postu: |
|
|
Gigabajt

|
Na wstępie mówię, że nie śpimy. Przy okazji jeśli brakuje Ci forum "Usługi" według mnie częściowym odpowiednikiem tego jest "Współpraca". Sporo osób jest zresztą takich, którym sprawia satysfakcję wykonanie bannera czy innej grafiki. Może kiedyś na to wpadniesz... _________________ (A)neczka |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Grzesiek |
Wysłany: Czw Paź 30, 2003 8:11 pm Temat postu: |
|
|
Gość
|
taka tu cisza i spokoj ze ide spać;] |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tares |
Wysłany: Wto Gru 09, 2003 4:47 pm Temat postu: |
|
|
Gigabit

|
Moim zdaniem moderatorzy pracują bardzo dobrze. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
deep |
Wysłany: Sro Gru 10, 2003 10:02 am Temat postu: |
|
|
Gigabit

|
Ja jestem na forum codziennie pary razy i czytam kazdego posta wiec nie weim gość-iu o co ci chodzi. Moderatorzy na tym forum sa pierwsza klasa |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Harry |
Wysłany: Sro Gru 10, 2003 11:13 am Temat postu: |
|
|
Megabit

|
Deep Coś Ci się jakoś nieudało=> Temat został rozpoczęty 28 pażdziernika, a Ty napisałeś, że jesteś tu codziennie [w co nie wątpię], ale tak dziwnie to brzmi, bo na post z 28.10 odpowiadasz 10.12  Ale to nic....
PS.: Do GOŚCIA=> nie rozumiem Twoich intencji...piszesz, żeby coś zmienić, a zarejestrować się to nie łaska, nie?? Stąd możemy wywnioskować, że jednorazowo natknąłeś się na to forum, czyli Twoja pinia jest nieważna  <papa> |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
deep |
Wysłany: Sro Gru 10, 2003 2:31 pm Temat postu: |
|
|
Gigabit

|
Hary wybacz ale jak bys nie zauwazyl to przed moja wypowiedzia znajduja sie dwie calkiem nowe wiec nie weim o co sie przyczepieasz |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
arturo182 |
Wysłany: Sro Gru 10, 2003 2:39 pm Temat postu: |
|
|
 @Administrator

|
Harry napisał: |
...Stąd możemy wywnioskować, że jednorazowo natknąłeś się na to forum, czyli Twoja pinia jest nieważna ... |
Przecierz ktoś może regularnie odwiedzać forum, ale się nie rejestrować. _________________ [img]http://forum.webd.pl/sig/sig.php[/img] |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Klatus |
Wysłany: Sro Gru 10, 2003 3:28 pm Temat postu: |
|
|
Terabit

Dołączył: 27 Mar 2003 Posty: 1063 Skąd: mateuszek.blog.pl Słucham: Myslovitz... Kocham: Życie
|
Witam
Pierwsza sprawa jest taka, że od takich spraw jak ma się nazywać kategoria są Admini
Druga, że jest już taki dział "usługi", tylko że pod nazwą "Współpraca"
Po trzecie jeśli ktoś ma problem z Grafiką albo Fleshem to raczej powinien to pisać w kategorii "Grafika, Flash, Photoshop", a nie "Współpraca
Po czwarte, nie śpimy
PozdrawiaM  _________________ razem iść pod wiatr... |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Harry |
Wysłany: Sro Gru 10, 2003 4:46 pm Temat postu: |
|
|
Megabit