Autor |
Wiadomość
|
ik |
Wysłany: Pon Lip 28, 2003 12:09 pm Temat postu: WAP |
|
|
Gość
|
Mam siemensa C55 i chcę zciągnąć dzwonek polifoniczny z www.wapster.pl i kiedy wysyłam już do nich smsa i mi wysyłają zakładke WAP gdzie ma być ów dzwonek komóra nie chce wejść w podany adres!~
POMÓZCIE PLISSSSS |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
krzyk_skate |
Wysłany: Pon Lip 28, 2003 12:41 pm Temat postu: |
|
|
Gigabit

|
oj przykro mi bo ja się nie znam na komurkach tylko na komurkach lubiem grać |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Treeny |
Wysłany: Pon Lip 28, 2003 12:59 pm Temat postu: |
|
|
Gigabajt

|
Cytat: |
Hyde Park
Dowcipy, kawały - czyli słowem wszystko co wydaje się być smieszne ale niekonieczne musi być zwiazane z Webmasterem.
|
czy to na pewno dobre miejsce...? _________________ (A)neczka |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
krzyk_skate |
Wysłany: Pon Lip 28, 2003 1:08 pm Temat postu: |
|
|
Gigabit

|
masz racje Trenny to nie miejsce na takie tematy o komurkach bo komurki chyba nie zaliczają się do webmasteringu |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KlakieR |
Wysłany: Pon Lip 28, 2003 2:51 pm Temat postu: |
|
|
Gigabit

|
Następnym razem patrz gdzie piszesz,a co do komórek to się niestety za bardzo na nich nie znam.Mam tylko NOKIE3210  _________________ Everything is possible...you just have to try
http://www.all_about.glt.pl
Podłaczam neta, komputer odpalam, system Windows się pojawia, hasło wprowadzam, wchodzę do folderu, z kosza śmieci kasuję, wpisuję :www.glt.pl i na forum dyskutuje |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Napedzik |
Wysłany: Sob Sie 02, 2003 9:28 pm Temat postu: |
|
|
Gigabit

|
Pisałem już odpowiedź na identyczny post do jakiegoś gościa (jest prawie dokładnie pod tym tematem!) ale będe fajny i napisze jeszcze raz Zadzwoń do swojeo operatora (Idea, era czy Plus) on ci wszystko wytłumaczy. Numery są na ich oficjalnych stronach (www.idea.pl, www.era.pl, www.plus.pl)
Przy okazji przypominam adminom o wciąż aktywnym pomyśle dodania nowego działu o Wapie i WML-u diabel _________________ Jeżeli nie masz nic do powiedzenia, to powiedz to wprost |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
waldus34 |
Wysłany: Pią Kwi 18, 2014 10:19 am Temat postu: |
|
|
Bit

|
|